Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy mondjam el a pasimnak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el a pasimnak, hogy nem jól nyalja a puncim?

Figyelt kérdés
Kőrkörösen nyalja a puncim. Meg van róla győződve hogy nagyon jól csinálja. De én így nem élvezem. Máshogy jobb lenne. Eddigi pasijaim sokkal jobbam nyaltak. Azt nagyon élveztem. De a mostani nagyon béna ebben.
2024. febr. 26. 16:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
94%
Ha 0 köztetek a kommunikáció, mégis hogy találja ki, hogy nem jó neked? Minden egyes alkalommal megjátszod, hogy milyen jó? Vagy ha nem, akkor nem fura neki, hogy nem nyal élvezésig? Amikor csinálja, szólj neki, hogy hogyan és csinálja, milyen tempóban.
2024. febr. 26. 16:52
 12/20 anonim ***** válasza:
85%
Beszéld meg vele. Ez tök alap. Ha nem hajlandó értelmesen meghallgatni akkor pedig egy gyökér.
2024. febr. 26. 17:14
 13/20 anonim ***** válasza:
82%
Sehogy , titkolódzz, műbalhézz, fintorogj, ha rákérdez mi a gond rávágod semmi ! Egy ilyen macával voltam aki szintén sumákolt , ez az egy baja volt hogy nem ujjaztam nyalás közben . Az hogy gyatrán lovagolt egysíkú módszerrel szívott fantaziátlan unalmas volt ha de gyorsan megraktam 5ször ha alaposan akkor ájulasig is elment az nem számított .
2024. febr. 26. 17:18
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Erre szokták mondani, hogy a szádat a szopáson kívül azért időnként másra is használhatod. Szóval vagy megmondod neki egyértelműen, vagy elfogadod így.
2024. febr. 26. 18:23
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
“Úgy nyald, ahogyan az exem. Ő sokkal jobban csinálta!”
2024. febr. 26. 18:26
 16/20 anonim ***** válasza:
76%
Én kíváncsi vagyok, hogy te hogyan szereted?!
2024. febr. 26. 19:31
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez egy kapcsolatban probléma, akkor az egyéb gondokat hogyan beszélitek meg?
2024. febr. 26. 19:33
 18/20 anonim ***** válasza:
77%

Beszélj vele erről finoman, ha nem érti meg, megsértődik ,nincs változás, keress új pasit.

20/L

2024. febr. 26. 21:30
 19/20 anonim ***** válasza:
71%

Mondd meg neki.🤷🏻

Minden lány máshogy szereti. Nekem is van pár nyalási módszerem. Ha az egyik nem annyira vált be, a lány megmondta, hogy másképp csináljam, nincs ebben semmi ciki.

2024. febr. 26. 22:08
 20/20 anonim ***** válasza:
76%
A 4- és nagy körítés nélkül el is mondta a lényeget. Az utolsó mondattal mondjuk nem értek egyet
2024. febr. 27. 05:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!