Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy mondjam el a pasimnak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el a pasimnak, hogy nem jól nyalja a puncim?

Figyelt kérdés
Kőrkörösen nyalja a puncim. Meg van róla győződve hogy nagyon jól csinálja. De én így nem élvezem. Máshogy jobb lenne. Eddigi pasijaim sokkal jobbam nyaltak. Azt nagyon élveztem. De a mostani nagyon béna ebben.
2024. febr. 26. 16:15
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
53%
Sehogy. Az ilyen pasik úgy sem fogadják el, hogy bènàk.
2024. febr. 26. 16:16
 2/20 StevenUp ***** válasza:
100%
Először esetleg beszélj vele. 🤷‍♂️
2024. febr. 26. 16:17
 3/20 NTBS ***** válasza:
100%

Mond el neki.

Te honnan tudod, hogy nem jól csinálsz valamit?

2024. febr. 26. 16:19
 4/20 anonim ***** válasza:
90%
Dehogynem! Mikor csinalja mond neki,h lassabban, vagy gyorsabban, vagy csak a nyelve hegyével, vagy h szivogassa éppen. Mikor mit érzel jónak! Nyugottan! Ha ezt nem fogadja el ,akkor nem szeret!!!
2024. febr. 26. 16:19
 5/20 anonim ***** válasza:
79%
Hát, finoman, de ülj le vele...akár próbálj olyan videókat keresni, amiben kb. hasonló a technika, mint amire vágysz, és mutasd meg neki
2024. febr. 26. 16:25
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenkor érdemes belegondolni magad egy fordított, de ehhez hasonló szituációba.

Tegyük fel, hogy rosszul cumizod a fütykösét. Ha ő ezt közölné veled, akkor milyen hangvételű szövegtől nem vágnád be a durcit? … Na, pont olyan formában magyarázd el neki a dolgot! 😉

2024. febr. 26. 16:27
 7/20 anonim ***** válasza:
8%
Mond az arcába, vagy lapát, nem kell ezen rugózni!
2024. febr. 26. 16:31
 8/20 anonim ***** válasza:
91%
Amikor nyal, akkor mondd neki, hogy hogyan szeretnéd!
2024. febr. 26. 16:44
 9/20 anonim ***** válasza:
51%
Én mint férfi két féle módon fogadnám el első sorban. Egyikhez sem kell szó. Az első, ha a hátadon fekszel, és én a lábaid között vagyok a fejemmel. Te beletúrsz a hajamba, és a grabancomnál megragadva irányítod a fejem, hogy milyen intenzitással, és hogyan nyaljalak. Második, amikor én fekszem pl a szönyegen háton, és te fölém gugolsz, és nyalatod velem a puncidat. Ott megint te szabályzod a történéseket. Ha azt akarod, hogy jobb legyen neked akkor egy kicsit eltávolodsz. Ő meg majd ha nagyon kíván, követ téged a nyelvével. A csípőddel mozgatod magad, hogy hol érjen el. Ahol jó neked, ott jobban ráülsz az arcára és átadom magad az élvezetnek. Ha hangokkal kíséred az örömöd, egyértelműbb jelzés hogy mi esik jól neked. 31/F
2024. febr. 26. 16:51
 10/20 anonim ***** válasza:
82%

Így: Jani! (behelyettesítve a párod nevét)

Nem jól csinálod!

Ilyen egyszerű, nem kell megköszönni.

2024. febr. 26. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!