Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiatal harmincasoktól kérdezem hogy nem tartják gusztustalannak és undorítónak az anális és orális szexet?!
Figyelt kérdés
A heteroszexuálisoktól kérdezem ezt én akármilyen bármilyen neműek is legyenek ők.
Ettől az erotikától, szexualitástól nem undorodnak!?
febr. 26. 15:06
11/22 A kérdező kommentje:
Hányinger okádás legalább minimum!!!
Én meg amilyen ember vagyok tűrtöztethettem magamat állandóan állandó jelleggel mindig.
febr. 26. 15:47
12/22 anonim válasza:
A szexualitásban mi undorító van? Ha valaki nem akarja akkor nem csinálja. Az orális szex szerintem alap dolog, az anális szex pedig aki szereti csinálja, aki nem nem. Én nem csinálom, ettől függetlenül nem tartom undorítónak.
13/22 anonim válasza:
Az orált nagyon szeretem adni és kapni.
Az anális szexet megalázónak tartom nőként, de belegondolva soha nem éreztem úgy, hogy akik szeretik, azok undorító gusztustalan dolgot csinálnának.
15/22 anonim válasza:
Egy élmény lehet a szexuális életed (már ha van).
Ágyban, takaró alatt, lekapcsolt lámpánál, gyermeknemzés céljából.
16/22 anonim válasza:
Bár én már negyven leszek,de szopni mindig imádtam.Azt is,ha nyalnak.Az anált nem sokszor csinálom,kb kétszer egy évben.
17/22 anonim válasza:
Én meg pont az orált nem szeretem kapni, anált adni igen.
18/22 anonim válasza:
Most vagyok.30
Már gimis korunkban divat volt az anál és az orál
Szóval nem
19/22 anonim válasza:
Imádom mind a kettőt. 34 éves nő vagyok. Sosem tartottam gusztustalannak egyiket sem.
20/22 anonim válasza:
Mindkettőt undorítónak és megalázónak tartom, így nem művelem. 33N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!