Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagos nőknek elég 17 centi?
A hüvelyi orgazmushoz elég? Nektek mekkorakkal volt eddig? Persze tudom hogy nagyon fontos ki hogy használja, de most nem ez a kérdés. Jól, és kiválóan használom.
Az átlagost itt testmagasságra értem, testalkatra, hüvelyméretre, libidóra (aminek része a nedvesedési hajlam és a stimulalhatóság is)
Életkort és eddigi partnerek számat is le lehet írni. Én csak azt ponzozom le, aki nem a kérdésre válaszol.
Szexelj mondjuk 10 csajjal és csinálj belőle statisztikát, hogy, hogy tudtad őket elélveztetni.
Akkor már csak az a kérdés, mennyi élvezett el?
Az elélvezettekből ki hogy élvezett el,
Kérdésem szempontjából mindegy milyen arányban hogyan élveztek el, mert nem azt szeretném megtudni milyen fajta orgazmushoz elég ez a méret.
Másrészt leírhatnám, de csak negatív reakciók jönnének. Aki hitetlenkedik és alá akar ásni attól azért~ Aki pedig elhiszi és nem érti miért tettem ki mégis a kérdést, tőlük meg azért.
Csak alapvető hiba van a kérdésben, mert egy nőnek nem a farok nagyságától lesz hüvelyi orgazmusa.
Hanem vegyük a nők 5%-át akinek van hüvelyi orgazmusa (95%-nak nincs, hiába dugnád őket 40 percig, 25cm-es, alkarnyi vastagságú f.asszal), na annak az 5%-nak attól lesz, ha fejben a veled való szexre hangolódik, majd kemény, farokkal dugod 30-40 percig nagyon nagy intenzitással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!