Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan, hogy túl nedves a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, hogy túl nedves a punci? A barátom erre panaszkodott. Korábbi partnereimnek nem volt ezzel gondja.

Figyelt kérdés
Nagyon frusztrál a helyzet. Rossz érzés, hogy emiatt nem élvezi velem a szexet. Előző partnereimnek ez nem okozott problémát.
2024. febr. 25. 19:13
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

20as. Természetesen szerintem is van olyan hogy állj és elég volt, ne tovább.

Viszont az alap dilemma, szóval, hogy egy punci tul nedves lenne es közben nem jo érzés, azt nehezen hiszem.

Persze, oda lehet jutni és én is éreztem olyat, hogy jobb ha megallunk. De az fura lenne ha egyre jobban menne a dolog és közben rossz lenne a nedvesedes :)

2024. febr. 25. 22:44
 22/26 anonim ***** válasza:
52%
Előfordul, hogy annyira nedves, hogy sokkal kevesebbet érzel.
2024. febr. 26. 01:00
 23/26 xKakashix ***** válasza:
Nincs annál jobb amikor már jó nedves, még sose hallottam olyat, hogy túl nedves lenne egy punci, minél nedvesebb annál jobban lehet rakni :D Lehet rövidebb a farka, vagy nem áll neki teljesen, egy kemény farok csak akkor fog kicsúszni, ha jobban kihúzza a kelleténél.
2024. febr. 26. 07:48
 24/26 xKakashix ***** válasza:
#22 Pont az a jó benne, hogy nem mész el olyan hamar, lehet keményebben rakni, legalább is én így vagyok vele.
2024. febr. 26. 07:52
 25/26 anonim ***** válasza:
33%
Csereld le a pasid
2024. márc. 5. 12:53
 26/26 anonim ***** válasza:
Akár merevedési zavarai is lehetnek. Nem értem mit bántjátok a pasit. Minden ember más. Nőként én nemigen szeretem ha tocsogok, de brutál nedves tudok lenni. Olyankor pózokat kell váltani, és ugy csinálni,ahol a legszűkebb érzetre a hüvely és a legmélyebben meg lehet dugni. Ez így ellensúlyozza.
2024. márc. 20. 13:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!