Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan hogy túl nedves punci?
Figyelt kérdés
Tegnap együtt voltunk és annyira felizgultam mint még soha, annyira nedves voltam szinte folyt belőlem.. ettől a srácnak ugyan olyan jó vagy jobb talán? Nem zavaró hogy ennyire nedves?2023. aug. 17. 07:37
1/19 anonim válasza:
Nekem is ilyen,eddig senki sem panaszkodott.
2/19 anonim válasza:
Nálam is ilyen :)
Szerintem inkább ez egy plusz :)
4/19 anonim válasza:
27/f
Kedves lànyok/nôk
Neaggòdjatok ezmiatt
Negatív èrtelemben vett “tùl nedves punci”NINCS nem is volt ès nem is lesz!!!
Volt 1x egy baràtnôm aki szintèn “tùl nedves puncival”àldott meg az Èg..hàt istenem ^^ valami roppant izgatò <3
S egy ilyen puncimajszolònak meg mint èn hàt fônyeremèny ^^
Szoval èn csak gratulàlok? Vagy nem is tudom mit mondhatnàk nektek :) irigylem a pàrotokat ;)
6/19 NemFogodKitalálni válasza:
En is ilyen vagyok a parommal. Elotte eddig soha, exemmel pl sikositot is kellett sokszor hasznalnunk. Vele meg szinte folyik belolem :D en kerdeztem tole tobbszor is, azt mondja nem zavarja, sot..
7/19 anonim válasza:
A punci akkor jó, ha lucskos. Minél lucskosabb, annál jobb! Nincs olyan, hogy "túl nedves", csak legyen ápolt. Egy tiszta, tocsogó puncit élvezet nyalni is, dugni is.
8/19 anonim válasza:
Létezik, de egyáltalán nem probléma, sőt!
9/19 anonim válasza:
#4, a másik kérdésnél még 34/f voltál :) Anonim, anonim, de vannak azért jellegzetességek válaszokban. :)
10/19 anonim válasza:
Nagyon izgató nekünk is ha szó szerint tocsog. De igazság szerint elvesz az érzésből, ha nagyon nedves, mert túl könnyen csúszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!