Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az bántalmazásnak számít ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az bántalmazásnak számít ha a csajom élvezi amikor elverem a seggét?

Figyelt kérdés
Bdsm
2024. febr. 25. 09:43
 1/9 anonim ***** válasza:
Nagyon nagy bizalom kell, hisz látható nyomai maradnak…
2024. febr. 25. 09:45
 2/9 anonim ***** válasza:
56%
Nem! Bántalmazásnak akkor számítana, ha ellenére volna és nem élvezné!
2024. febr. 25. 09:52
 3/9 anonim ***** válasza:

2#Én is elverem a seggét Mindig sivalkodik meg sír,és ellenkezik.

De szerintem élvezi és megjátsza,mert ez egy játék.

Vagy mégsem? Nem panaszkodik.

Mondjuk igaz,hogy először emiatt másodszor is elvertem a popsiját és sarokba kellett állnia.

Ezt honnan lehet tudni?

2024. febr. 25. 11:01
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha közös bele egyezéssel történik , akkor nem .
2024. febr. 25. 12:11
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Az enyém nem élvezi, mégis csinálom neki. Nekem ez tetszik, neki annyira már nem, de megszökni sem tud.
2024. febr. 25. 13:51
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha vered az asszonyt az ágyban a beleegyezése nélkül, akkor vered az asszonyt. Nem szeretheted nagyon a párodat, #5-ös
2024. febr. 25. 16:53
 7/9 anonim ***** válasza:

6

Ki mondta neked, hogy szeretem? Azok után, amit pár hete művelt, csak használom a testét, aztán kész, ennyi, és még mielőtt valaki megkérdezi, hogy akkor miért nem hagyom el, akkor csak annyit szeretnék ehhez hozzáfűzni, hogy amúgy a szex az nagy úr, bármilyen gusztustalanul is hangzik ez.

Mellesleg nem verem az asszonyt, csak a seggét szoktam véresre csapkodni, ennyi. Na jó tényleg verem. Meg az asszonyt is. :DD

2024. febr. 25. 16:56
 8/9 anonim ***** válasza:

Hát akkor egészségedre. Bántsad a gyengébbeket, ha neked ez élvezetet okoz. De aztán nehogy veled is így bánjanak egyszer!

2024. febr. 25. 17:49
 9/9 érdeklődő35 ***** válasza:
Mit művelt, és e szerint tisztában van vele, hogu akármég mev is érdemli, amit kap? Különben miért tűrné, menne bele újra a szexbe?
2024. febr. 25. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!