Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehetett ilyen durva az ágyban?
Van egy szexkapcsolatom, csak összejárunk. Sokszor szexeltünk már, mindketten durván szeretjük egy bizonyos szintig. A pasi kicsit részeg volt, mikor legutóbb szexeltünk, és túl durva volt velem. Mondtam neki közben, hogy finomabban, de flegmán azt mondta, hogy őt nem érdekli.
Szex után másnap megkérdeztem tőle, hogy mi volt ez az egész, de azt mondja, hogy nem emlékszik, hogy ilyen történt.
Az alkohol miatt lehetett ennyire durva? Ezek után foglalkoznátok még a pasival? Kissé csalódott vagyok...
N

Nekem még mindig elmegy a sztori ott,amikor valaki,egy nő azt mondja "összejárunk".
Nőként az ilyenekről mindig az jut eszembe,"úristen,micsoda egy olcsó,kihasználható tárgy."
És te is az vagy.
Milyen nő az,akinek tetszik,hogy a pali számításba se veszi mi jó neki,csak összefekszik vele? Valami nagyon elment ebben a világban,és ott is,hogy ezek után megkérdezed mit csinálj vele.
Örülj neki nem kifejezett bdsm függő,akinek mondjuk csak a fojtogatásra áll fel vagy arra ha bánthat.

A pia kicsit old a gátlásokon, pontosabban csak jobban felszínre került a fószer valódi, belső énje. Pontosan tudja, hogy túltolta, de esze ágában sincs megbánni, vagy bocsánatot kérni - na ennyire számítasz nála többnek egy nettó lyuknál.
Hagyd szerintem a pléhbe a fickót mert meg fogja máskor is ismételni!

Lehetett szerepe az alkoholnak, de tudod miért tette meg? Mert tudja, hogy megteheti, mert tudja hogy te olyan buta kis libuska vagy, hogy lenyeled a békát. Innentől kezdve még inkább felbátorításnak veszi, hogy legközelebb is megtegye.
Nem az a gond, ha valaki kicsit erősebb piásan. Hanem az, hogy nem állt le amikor kérted, s esze ágában sincs bocsánatot, elnézést kérni!
Amit tennék: közölném vele, hogy ez neked sok volt, s hogy elgondolkozol rajta akarsz-e még vele találkozni. Ha látod rajta komolyan bocsánatot akar kérni akkor egy talán. Ha a megbánás legkisebb jelét sem látod rajta, de erőlködik, hogy na találkozzatok már megint, vagy nekiáll flegmázni akkor hagyd a a francba!
Attól, hogy valakik még csak dugni járnak össze még ne kezelje már kapcarongyként a másikat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!