Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehetett ilyen durva az ágyban?
Figyelt kérdés
Van egy szexkapcsolatom, csak összejárunk. Sokszor szexeltünk már, mindketten durván szeretjük egy bizonyos szintig. A pasi kicsit részeg volt, mikor legutóbb szexeltünk, és túl durva volt velem. Mondtam neki közben, hogy finomabban, de flegmán azt mondta, hogy őt nem érdekli.
Szex után másnap megkérdeztem tőle, hogy mi volt ez az egész, de azt mondja, hogy nem emlékszik, hogy ilyen történt.
Az alkohol miatt lehetett ennyire durva? Ezek után foglalkoznátok még a pasival? Kissé csalódott vagyok...
N
2024. febr. 24. 19:36
1/13 anonim 

válasza:

Lehet a pia miatt. Ha osszessegeben jo vele, akkor sztem egy hiba miatt meg ne dobd.
2/13 anonim 

válasza:

Ha nem tud uralkodni magán, hagyd a fenébe!
3/13 anonim 

válasza:

Ha igaz a mese, akkor egy biztos: emlékszik! Ha amnéziásra itta volna magát, akkor nem tudott volna dugni sem
4/13 xKakashix 

válasza:

#3 Osztom a véleményt, ha annyira leitta volna magát, hogy ne emlékezzen rá, akkor valószínű fel se állt volna neki rendesen, szóval több mint valószínű hogy kamuzik.
5/13 anonim 

válasza:

Alap, hogy ittasan vagy ittassal nem szexelünk.
Kimutatta a foga fehérjét. Neki amúgy is csak egy zsebkendő vagy, akibe beletörli.
6/13 anonim 

válasza:

Én biztos nem tudnék annyit inni, hogy durva legyek, mondjuk nekem nem a durvulásról szól ez az egész alapból sem. 33f
7/13 anonim 

válasza:

Tipikus csicska, gyászhuszár az, aki a piára fogja a ballépését. Igazi gyáva, felelősséget nem vállaló, sunyi gyökér. Ha ezt tűröd, akkor meg is érdemled (pedig amúgy nem, de ha hagyod, hát istenem).
8/13 anonim 

válasza:

ez van ha csak szexre kellesz... ez a duma a piáról :D max maszatolt volna. az igazi kérdés, sokkal inkább az, kell ez neked? mert ez a dolog nem áll meg.
9/13 anonim 

válasza:

Én simán felvállalnám hogy olyan hangulatom volt. De ő valszeg nem akar elveszíteni, nincs más, és akarja még használni a tested.
10/13 anonim 

válasza:

Ez figyelmeztetés, ha máskor is ilyen lesz hagyd a francba, vhogy hozd a tudtára, hogy neked nem tetszett és ha máskor is ilyen lesz befejeztétek az egészet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!