Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőiesen karcsú, sportos nőkkel miért nehezebb eljutni az ágyig?
Figyelt kérdés
febr. 24. 16:06
2/12 anonim válasza:
Mert magasabb elvárásaik vannak, bárkit megkapnak, válogathatnak.
3/12 A kérdező kommentje:
Igen, mármint nekem (sportos, magas, nem zsíros hajú, nem csúnya férfinak)
febr. 24. 16:10
4/12 anonim válasza:
Nőies, sportos, karcsú nő vagyok. Legutóbb első rsndin eljutottunk az ágyig. Nem csinálok ebből lelki kérdést ha teszik a pasi.
5/12 StevenUp válasza:
Mert ők igényesek magukra és ezáltal lehetnek elvárásaik.
6/12 anonim válasza:
Hát én nem tapasztaltam összefüggést a szex gyorsasága és testsúly között eddig 🤣
7/12 A kérdező kommentje:
Köszi 4-es, de messziről jött ember azt mond amit akar. Nálad pedig nedves még a kutyabőr
febr. 24. 16:48
8/12 anonim válasza:
7
Nem a 4-es vagyok, de rajtad ezek a "bölcsességek" nem segítenek ám.
Az meg, hogy NEKED nehezebb, attól még másnak nem biztos, hogy az.
9/12 anonim válasza:
Nehezebb?
Egy tesitanárnőt elég könnyen megkaptam. 😊
Sőt ő a rekordom. 😆😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!