Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Része a BDSM a párkapcsolatodnak, életednek? "kérdőív"
Olyan kapcsolatban élsz vagy esetleg éltél ahol a BDSM része volt a szexuális életeteknek?
Milyen gyakran "játszottátok", csak néha egy-egy együttlét alatt vagy akár folyamatosan része volt (24/7)?
Milyen formában volt jelen? Ki volt a domináns, ki a szub, mi volt a felállás?
Milyen formában jelent meg az életetekben? Pl milyen segédeszközök, játékok, szabályok stb voltak?
Hol ismerkedtél meg a pároddal? Ilyen céllal kerestél konkrétan vagy csak szóba került valamikor?
Hogyan hoztad fel a párodnak a témát? Mi volt a reakciója?
Köszönöm ha segítetek minél több kérdésre válaszolni!
Nem része és soha nem is lesz az.
29/N
Része lightosan.
Én hoztam fel páromnak és kicsit ledöbbenve fogadta.
Én vagyok a sub.
Volt olyan kapcsolatom, ahol része volt.
24/7 az, amit kedvelek
Domináns férfi vagyok, szub nő volt. Minden kontroll alatt, mindenben alárendlet, mindenre engedélyt kér.
smpixien találtam, de volt innen is, most is keresek szub lányt, budapestit.
45/F
Nem válaszolok a kérdésekre mert elárasztanának a levelek
Nos több mint 10 éve életem része.
Switch vagyok . De bdsm alapú kapcsolatot csak Domináns férfival jöhet szóba
Az eszközök széles kálája megtalálható de rengeteg saját készítésű eszközt csináltunk
Sub pasival nem tudnék együtt élni de ettől függetlenül imádom őket kínozni fenyíteni
De számomra szégyen lenne ha a párom a társam egy sub csicska lenne .
Nekem Férfias Férfira van szükségem akire feltűnő nézni aki mellett menedékre lélek ugyanakkor tud helyén kezelni
Egy bdsm kapcsolat akkor működik jól ha nem ragaszkodsz görcsösen a bdsm elemekhez formalitáshoz mert akkor egy megváltozott szar lesz . Normális párkapcsolatot látnak a kívülállók a többi meg csak 2 emberre tartozik a bdsm nem ennyire harsány élet mint ahogy sokan próbálják mutatni reklámozni . A valódi bdsm-sek nem keltenek feltűnést... Tehát amit utcán látsz az ennek a világnak a megszégyenítése és már sajnos ezek miatt eljutottunk odáig hogy a bdsm-ben élő embereket össze kötik a melegekkel és a pedofilokkal és ez elég gáz .
30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!