Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Amikor egy nő fiatal és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor egy nő fiatal és lefekszik fűvel, fával az azért van mert állandó figyelmet és visszaigazolást akar kapni a férfiaktól?

Figyelt kérdés

- Hogy ő milyen szép.

- Milyen jó az ágyban.

- Hogy középpontban érezze magát.

febr. 23. 08:11
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

19#

Nem tudom, hogy milyen követelményekről beszélsz.

20#

Pl egy nő fűvel fával kefél, de kifelé azt kommunikálja és mutatja, hogy jaj én nem vagyok ilyen biztos vannak ilyen nők, de én nem.

Hanem azt mondja, hogy igen én érzelem nélkül is képes vagyok fűvel, fával kefélni és ha,azt mondja valaki, hogy .urva akkor is válalja amilyen. Nem játsza meg magamat, hanem felválalja, hogy igen én egy ilyen nő vagyok, ha tetszik ha nem.

Így már érted?

Megint kezd elmenni a beszélgetés más irányba mint amiről az eredeti kérdés szólt.

febr. 27. 14:33
 22/28 anonim ***** válasza:
Te részeg vagy, kérdező, hogy már olvasni se tudsz? Te állítottad: "vàllalni a következmènyeket." Miféle következményeket?
febr. 27. 14:38
 23/28 anonim ***** válasza:

Az az igazság kedves kérdező az egyenes út a legjobb és legkönnyebb. Én sokkal többre becsülöm ha valaki megmondja kerek perec mit akar mint az hogy itt elkezd játszani megjátszani.

Nekem volt egy időszak amikor minden hónapban más csajban volt a farkam. Mára már kicsit vissza vettem a tempóból.

Pedig nem vagyok egy adonisz és szerintem jóképű sem. De az egyenes beszédből mindig alakult valaki.

Sőt szerintem ettől kevésbé bélyegzik meg az illetőt mint mikor megjátsza a szentet utána meg megy tovább ha megkapta ami kellett.

febr. 27. 20:33
 24/28 A kérdező kommentje:

23# egyetértek

22# Már válaszoltam többször a kerdesre. Sajnos te belém akarsz kötni és ezért játszod az értetlent.

febr. 28. 08:04
 25/28 anonim ***** válasza:

#24 ha már válaszoltál arra, hogy miféle következményekre gondolsz, akkor mondd már meg légy szíves, hogy melyik hozzászólásban. Vagy idézd.

(Nem válaszoltál rá, bárki ellenőrizheti)

febr. 28. 08:55
 26/28 A kérdező kommentje:

A 21#-es válaszban ott a válasz.

Ha egy nő fűvel, fával lefekszik akkor vállalja érte a felelősséget. Magyarul vállalja fel, hogy ő ilyen és ha emiatt sokan qurvának fogják tartani vagy könnyű vérűnek akkor is vállalja fel és mondja el őszintén, hogy ő ilyen mert szereti stb.

Manapság azt látom, hogy sok nő megjátsza magát és egy szerepet játszik.

Vannak hivatásos ribik is akik titokban tartják, hogy ribik és amikor meg van a pénz akkor úgy van elő adva, hogy azt ésszel és normális munkával keresték..

Na most mibe fogsz majd bele kötni 25#?

Gondolom most majd találsz valami kifogásolhatót abban amit most írtam.

febr. 28. 09:19
 27/28 anonim ***** válasza:
Csak annyit, hogy még mindig nem válaszoltál arra, mi lenne a következmény.
febr. 28. 10:43
 28/28 A kérdező kommentje:
27# 😂😂😂😂
febr. 28. 11:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!