Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Amikor egy nő fiatal és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor egy nő fiatal és lefekszik fűvel, fával az azért van mert állandó figyelmet és visszaigazolást akar kapni a férfiaktól?

Figyelt kérdés

- Hogy ő milyen szép.

- Milyen jó az ágyban.

- Hogy középpontban érezze magát.

febr. 23. 08:11
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
50%
Kérdező, én kizárólag mély, és tartós érzelmek esetén tudok szexelni csak. Sosem volt egyéjszakásom, csak hosszutávú kapcsolataim voltak.
febr. 23. 15:01
 12/28 A kérdező kommentje:
Értem, de nem ez volt a kérdés.
febr. 26. 08:02
 13/28 anonim ***** válasza:
S ha csak élvezi a szexet? Ha egy férfi csinálja ugyanezt, neki miért nem kell szabadkoznia?
febr. 27. 09:28
 14/28 A kérdező kommentje:
13# A köztudatban màst sem hallunk minthogy a nők angyalkàk ès ők csak èrzelmi alapon tudnak szexelni. Ehhez kèpest a valò ellen teljesen màs. Nem kell szabadkozni, hanem az igazat kell mondani.
febr. 27. 09:48
 15/28 anonim ***** válasza:

Értem. Te viszont magyarázkodást vártál el a kérdésedben azon nők viselkedésére, akik nem a "köztudatnak" megfelelő szexuális életet élnek.

Ha a "való élet" teljesen más, mint a "köztudat", akkor talán nem a való élettel van baj.

Nem a középkorban élünk. Egy nőnek pontosan annyi önrendelkezése lehet, mint egy férfinak. Miért szexel úgy és annyit egy nő? Mert azt akarja. Ez 2024-ben talán már nem számít annyira forradalminak.

febr. 27. 10:05
 16/28 A kérdező kommentje:

15#

Igen nem a közèpkorban èlünk. Az a nő amelyik szexelni akar fűvel, fàval az meg is teszi mivel egy nőnek ezer lehetősège van erre.

Ezzel nincs is gond csak akkor fel kell vàllalni ès vàllalni a következmènyeket.

febr. 27. 10:51
 17/28 anonim ***** válasza:
Miért, ki nem vállalta fel? És mik a "következmények"?
febr. 27. 11:08
 18/28 A kérdező kommentje:

Rengeteg nő nem vàllalja fel.

De most remélem nem kezded el a bosszú hadjáratodat megint..

febr. 27. 11:15
 19/28 anonim ***** válasza:
Magányosan nem lehet "lefeküdni", tehát legalább azok előtt fel kell vállalnia a nőnek, akikkel le akar feküdni. És mik a következmények? erre nem válaszoltál!
febr. 27. 11:18
 20/28 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező azért ezt érdemes lenne levezetned mert mondjuk engem is érdekelne. Milyen felelősségről van szó?
febr. 27. 14:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!