Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Nálatok van enyhítő körülmény mikor a párotok megcsal?
Figyelt kérdés
Pl.: kiszolgáltatott állapot, szándékos csábítás, erős nyomulás stb.2024. febr. 22. 19:41
11/23 A kérdező kommentje:
Mondjuk nem mindig egy "jó nagy dug.sról van szó" és, ha szándékos lejáratás, összeugrasztásunk a cél akkor megbocsátanék. De minden esetben meghallgatnám a magyarázatát.
2024. febr. 22. 20:51
12/23 anonim válasza:
Én azzal védekeztem, amikor egyszer megdugtam az exem, hogy rossz kedvem volt. 🫣
Kis híján kidobott a csajom, de végül megegyeztünk abban, hogy ő is megcsalhat egyszer cserébe, amit meg is tett. Így végül nem tett lapátra. Amúgy tényleg csak rossz kedvemben dugtam meg az exet, nem is esett jól (sőt inkább szarul esett), csak szét voltam csúszva. És már akkor megbántam amikor épp csináltam.
14/23 anonim válasza:
Ha nincs csók, vagy nincs beleélvezés. Vagy ha nem kéri el a számat meg a nevet sem. Az kicsit enyhítő nem?
15/23 anonim válasza:
#11 micsoda galád emberek vannak, azért búbolja meg valaki a nődet mert össze akar ugrasztani titeket. Hát nem'tom, szerintem nem ezért szoktak dugni általában 😂
16/23 anonim válasza:
Nincsen, hogy is lenne? A megcsalás egy tudatos döntés, és ebben azt a döntést hozta, hogy elárulja a bizalmamat és szerelmemet.
17/23 A kérdező kommentje:
Nyilván vannak itt kevésbé tapasztaltak azt látom.
2024. febr. 22. 23:13
18/23 anonim válasza:
Ez igaz; sose csaltak meg és én se csaltam meg senkit, ugyanakkor tartom a korábbi véleményemet: egy megcsalásra nincs mentség.
19/23 anonim válasza:
A megcsalás az megcsalás. Nem mindegy, hogy tudatosan ismerkedik és dug másokkal, vagy csak részegen a pillanat hevében történik a dolog, de akkor is megcsalás.
20/23 anonim válasza:
Ugyebár, az természetesen minden definiálva, hogy mi a megcsalás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!