Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen szexpartner kereső...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen szexpartner kereső oldalak vannak,ahol duci,idősebb nőként is lenne esélyem találni valakit?

Figyelt kérdés
Van férjem,de ő màr nem kíván,nekem pedig nagyon hiányzik a szex. 35 éves vagyok.
febr. 22. 17:35
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
52%

Na örülök! Így akkor nem törted össze a szívem! ☺️

Most talán még szerelem is kialakulhat köztünk! ;)

Csak a feleségem meg ne tudja! 😜🤣🤣

márc. 5. 14:36
 22/37 anonim ***** válasza:

Amúgy akkor azt már tisztáztuk,h nem vagy idősebbek közé sorolható! A 35 az még igen igen fiatal! 🤩

Mit jelent az,h duci? Valamit tudhatunk még rólad?

Nekem a duci, és a husis más más

márc. 5. 14:40
 23/37 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy kell képet küldeni itt.
márc. 6. 11:03
 24/37 anonim ***** válasza:
56%

[link]

Örülök, hogy nyitottságot mutatsz. Ezen a linken feltöltöd a képet, és a kapott linket kimásolod, megosztod privát üzenetben, vagy itt a kérdés alatt.

márc. 6. 12:21
 25/37 anonim ***** válasza:
72%
Mondjuk egy diszkrét képnek én is örülnék, akkor már könnyebben utazik az ember Győrbe! ;)
márc. 6. 12:48
 26/37 anonim ***** válasza:
0%
Én nem diszkrétet kérek. Ha már szexpartnerről van szó.
márc. 6. 13:00
 27/37 anonim ***** válasza:
72%
Szexpartnerről van szó, de én úgy gondolom,h elöbb emberileg megismerném, nem azonnal durrbele! Gondoltam először beszélgetünk is picit;)
márc. 6. 13:06
 28/37 anonim ***** válasza:
0%
27: Szexpartnert keresel vagy társat? Ha szexpartnert akkor csak a külsőségek számítanak. A kölcsönös vonzalom. Nyálaskodsz itt meg minden, nem csoda hogy itt keresel… És itt is csak egy elhízott nő kegyeiért, hátha lesajnál. Felőlem beszélgessetek.
márc. 6. 13:38
 29/37 anonim ***** válasza:
76%
Nézd,nekem a szexhez is kell egy kis érzelem! Egyébként nem elhízott, csak duci😛
márc. 6. 13:47
 30/37 anonim ***** válasza:
0%
És öreg. De kinek mi.. Sok sikert
márc. 6. 13:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!