Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan párkereső, ahol nem csupán felületesen (pofavizit) ismerkednek, hanem a szexuális elképzelések, vágyak is számítanak, hol lehet így ismerkedni?
Figyelt kérdés
Eléggé fárasztónak, utálatosnak érzem, amikor hagyományos ismerkedő oldalakon szenved az ember, majd akár hónapok után végre megismer valakit, akinek jó ideig udvarol, majd kiderül szexuálisan cseppet sem azonosak a nézeteik, elképzeléseik. Így ismét marad a magányosság.
Vagy szexalapú ismerkedő oldalon rátalál valakire, akiről kiderül, minden más területen eltérnek egymástól... Így ismét marad a magányosság.
febr. 13. 12:31
2/3 anonim válasza:
Te csinálod rosszul, hogy vársz. Mindnekivel párt nap elteltével találkoztam, már akivel akartam.
A páromat (aki eddigi életem legelső valóban párja) badoon ismertem meg, pár nem beszélgetés, élőben megvolt a kémia, szex este és reggel és együtt vagyunk. Volt szó mindenről addig.
3/3 anonim válasza:
Ha ez annyira számít, ismerkedj szexpartner kereső oldalon. Manapság több ilyen pasiba belefutottam. N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!