Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az, hogy akárhányszo...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy akárhányszor beszélgetek egy nő munkatársammal akkor közben elképzelem meztelenül meg hogy szexelünk?

Figyelt kérdés
Hogyan tudnék erről leszokni vagy elterelni a gondolataimat? Gyakran kellemetlenül érzem magam, hogy beszél hozzám és merevedésem van közben és abban bízok, hogy nem veszi észre.
2023. nov. 10. 12:28
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ismered a mondást: éhes makkal disznókat álmodsz 😃 Rá vagy gerjedve a csajra ezért áll a hömpörőd.
2023. nov. 10. 12:30
 2/7 anonim ***** válasza:

Miért kéne leszokni?

Van partnere? És neked?

Ha egyikőtöknek sincs, akkor már csak azt kell mérlegelni, házi nyúlra lehet-e lőni annál a cégnél.

2023. nov. 10. 12:56
 3/7 A kérdező kommentje:
Én most jelenleg szingli vagyok, de a kolléganőnek van pasija ezért nem akarom kínos helyzetbe hozni
2023. nov. 10. 12:58
 4/7 anonim ***** válasza:
84%
#3 ha van pasija és szerelmetes belé akkor csak magad hozod kényelmetlen helyzetbe ha bepróbálkozol nála... Mozdulj rá olyan csajra akinek nincs pasija és keféljetek éjjel-nappal, akkor majd a kolléganődre is kevésbé fog állni a himbilimbid.
2023. nov. 10. 13:13
 5/7 A kérdező kommentje:
#4 Meg sem fordult a fejemben, hogy rá mozduljak a kolléganőre, csak idegesít hogy állandóan az jut eszembe hogy szexuális gondolataim vannak róla
2023. nov. 10. 13:21
 6/7 anonim ***** válasza:

Ez ilyen panaszkodva dicsekvős kérdés?

Ha nekem egy ilyen vonzó kolléganőm lenne, én inkább örülnék mindig, ha látom, ha beszélgethetek vele. Még akkor is, ha kapcsolat kizárt, mert pl. megmondta, hogy nem vagyok az esete.

2023. nov. 10. 13:25
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem azért írtam ki a kérdést hogy dicsekedjek bár tény hogy vonzó alakja van a csajszinak de inkább segítséget akarok kérni hogyan tudnám kiverni a fejemből hogy állandóan róla fantáziáljak
2023. nov. 10. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!