Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csaj kezdeményez, nektek bejönne?
Figyelt kérdés
Átmegyek az egyik nagyon jó fiú barátomhoz, rég nem láttuk egymást (messzebb lakik, ottalvós lesz), ez mindenképpen szexet jelent? Én már teljesen beleéltem magamat. Nem célozgat, szóba se jött nagyon eddig köztünk a téma, bár régebben igen.
Nem akarnék nyomulni én se, de nektek tetszene, ha egy csajszi kezdeményezné a szexet?
2024. febr. 22. 04:57
21/24 anonim válasza:
#20 Irigy? Mire? Hogy a "csak barát" nálad azt jelenti hogy mehet seggből szájba? 🤣
22/24 A kérdező kommentje:
Most két kérdés alatt játszuk?🤣
De hát akkor kimondom itt is: feszült vagy, vezesd le basszus ezt valahogy, mert fel fogsz robbanni.
2024. febr. 22. 21:59
23/24 anonim válasza:
Ez de beteg. 😂 Neked miért fáj, hogy számodra vadidegen emberek szexelnek egymással?
24/24 anonim válasza:
A szex téma ilyen, xd jönnek az erkölcs harcosok és tudnak mindent :D Elítélik a másikat mert mer szabadon szexelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!