Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Régóta kapcsolatban élő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régóta kapcsolatban élő párok, hogyan élveztek el?

Figyelt kérdés
A páros női vagy férfi tagja megy el előbb, és élvezi a gyönyört? Mennyire gyakori az, hogy ez egyszerre történik? Aki előbb elélvez, marad annyi enegiája, hogy orgazmust okozzon (azaz nem önző) az aktus során?

2024. febr. 21. 15:08
 1/10 anonim ***** válasza:
92%
Általában a nő előbb, ritkán van egyszerre, igen, marad energia a másikra is.
2024. febr. 21. 15:15
 2/10 anonim ***** válasza:
89%
11 éve vagyunk együtt elsőre a bnőm másodikra egyszerre
2024. febr. 21. 15:20
 3/10 anonim ***** válasza:
90%
Nàlunk szinte mindig èn elsőre ès utàna a felesègen. Neki több, hosszabb inger kell, de sohasem marad kielègítetlenül az együttlètek soràn. Nekem ez fontos szempont.
2024. febr. 21. 15:24
 4/10 anonim ***** válasza:
66%
Mikor hogy alakul.
2024. febr. 21. 15:25
 5/10 anonim ***** válasza:
80%
Az esetek felénél egyszerre, a másik felénél én, de a feleségem is ugyanúgy megkapja azt ami jár ilyenkor.
2024. febr. 21. 16:21
 6/10 anonim ***** válasza:
76%
Barátnőmmel kb 4 éve vagyunk együtt. Ő csak a farkamtól tud elmenni, kézzel vagy szájjal hiába is próbáljuk, nem is élvezi annyira. Olyan 10 percet bírom általában, szerencsémre szinte mindig elmegy ezalatt, de van, hogy kétszer is. Nagyon ritka, hogy ne sikerüljön neki. Utána mikor érzem, hogy közel a vég, akkor kézzel fejez be mindig, mert punciba nem tudok jól elélvezni, úgy esik jól, ha kézzel fejezi be. Érdekes, hogy bár már nem olyan szenvedélyes a szex, meg nyilván nem indulunk már be annyira egymásra mindig, mint az elején, orgazmust mindketten könnyebben elérünk, mint az elején, mikor még letéptük egymásról a ruhát.
2024. febr. 21. 16:26
 7/10 anonim ***** válasza:
90%
Általában én a nő megyek el hamarabb akár kétszer is előjáték közben. Utána aktus alatt is egyszer majd a férjem. 20+eves házasság.
2024. febr. 21. 17:01
 8/10 anonim ***** válasza:
27%
A szomszédlánnyal elsősorban, az hogy milyen ütemezésben teljesen változó.
2024. febr. 21. 17:11
 9/10 anonim ***** válasza:
87%
5 éve vagyunk együtt. Általában első körben orállal kielégítem a feleségem, és utána van csak behatolás. A második körben pedig vagy előbb jön neki, és utána már én sem bírom tovább, vagy az orgazmusa közben én is elkezdek élvezni.
2024. febr. 21. 20:34
 10/10 anonim ***** válasza:
88%

Általában, nyalással ujjazással kezdünk, és több orgazmust kap a párom. Aztán ő kényeztet. Mivel sorozat orgazmusa van, ezért általában behatolásos szexnél 5/1 az arány.

Én egy menetes vagyok, bár az hosszú is általában.

2024. febr. 21. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!