Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Olyan kérdéssel fordulok ide...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan kérdéssel fordulok ide hogy nekem van egy barátnőm és oda jutottam hogy kezünkbe vesszük egymás értékeit na ez úgy kezdődött hogy megujjaztam tök sokáig csináltam meg élvezte is de ennyi volt ő még csak ki se verte nekem ez normális az elején?

Figyelt kérdés

2023. jan. 4. 12:03
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Elsőre elég, nem kell egyszerre mindent, lehet fokozatosan.
2023. jan. 4. 12:06
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
igen
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Hová rohansz?
 4/8 anonim ***** válasza:
84%
Tegnap is kérdezted.
2023. jan. 4. 12:13
 5/8 anonim ***** válasza:
97%

Ezt a körbe karikába írt érdekes kérdést! Most akkor, mi a gondod lényegében? Nem fogalmaznád meg emberi nyelven, valódi kérdést feltéve?

Egymás értékeit? 🤔🧐😁 Mármint mit? Miért kell a szexualitás kategóriában ennyire költőien fogalmazni? Miért nem írod le, mint mindenki, hüvely és pénisz, punci és farok, pina és fasz? 🤔🤘

Magyarról magyarra fordítva: alkalmad volt a lányt megujjazni, de ő nem ment el. Az élményt pedig nem viszonozta, nem verte ki a farad.

Miért ne lenne ez normális dolog? Az élet a legkülönbözőbb szituációkat hozza. Ha mindketten szüzek vagytok, akkor ürülj, hogy volt egy szexuális élményed, és játszhattál egy puncival. Megeshet, a lány még nem volt felkészülve, hogy egy dákót kiverjen. Az is lehet annyira zavarba jött, hogy minél előbb szeretett volna hazamenni. Az szintén megeshet, tulajdonképp nem is akarta mindezt, de zavarában hagyta, csinálj, amit csinálsz és mielőbb szabadulni akart. Legrosszabb esetben akarta, de annyira béna voltál, hogy inkább lelépett a lány.

Hogy valóban, mi történt, azt neked kell átlátni, hiszen te voltál jelen, a GYIK tagok nem tudják kitalálni, ha pontosan nem írod le a törtnénéseket.

2023. jan. 4. 12:29
 6/8 anonim ***** válasza:
82%
Azért, mert neked volt hozzá kedved, nem biztos, hogy neki is. Lehet, hogy ő még nem tart ott, hogy megfogná a tiéd vagy akkor nem akarta. Ezt meg kell beszélni vele, mert hiába teszed fel ezeket a kérdéseket. Ugyanúgy meg kell tanulni azt is, hogyan kommunikáljatok egymással ezekről.
2023. jan. 4. 12:47
 7/8 A kérdező kommentje:
de nem azzal van a gond hogy nem akarta mert ő kezdeményezte és rakta mindig ugy a kezem hogy mellerre meg a lába közé
2023. jan. 4. 12:50
 8/8 anonim ***** válasza:
31%
Ha a ***od az értéket, és a kezébe veszi, mit csinál vele?
2023. jan. 4. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!