Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Valóban vannak férfiak akik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban vannak férfiak akik cuckold kapcsolatban szeretnének élni? Vagy itthon ne is álmondjak erről?

Figyelt kérdés

Úgy látom, hogy kis szubkultúrája van itthon a dolognak, és inkább házasság, párkapcsolat közben merül fel igényként, mintsem egyedülállóként keresnek kifejezetten erre nyitott partnert.

20+/L

febr. 20. 11:52
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
73%
Cuckold ok,semmi megalázás és egyéb. Sima szex előttem. Férfi rengeteg van nő viszont kevés. Nehéz találni sokan nem merik vállalni,mert rögtön ribizlinek nevezik őket. A nők nem annyira szex centrikusak.
febr. 21. 17:30
 22/27 anonim ***** válasza:
87%
#21 a nőknek ugyanolyan fontos a szex, s ugyanolyan arányban szeretik a többes játékokat is (az anonim felméréseken a nők többsége is ezt jelöli meg a titkos fantáziák közül első helyen). Ettől még tény, sokan a láthatatlan társadalmi konvencióknak történő megfelelési kényszer miatt nem merik ezt felvállalni.
febr. 21. 20:39
 23/27 A kérdező kommentje:
Utolsó, tökéletesen mondod.
febr. 21. 21:10
 24/27 anonim ***** válasza:
88%
Kérdező! Neked amúgy milyen lenne az ideális felállás egy cuckold kapcsolatban?
febr. 23. 10:10
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Engem nagyon izgat ez a téma de a feleségemet 10 eve nem tudom rászedni
febr. 25. 12:47
 26/27 anonim ***** válasza:
71%
Igen, régi vágyam lenne kipróbálni. :) 24/F Debrecenből
febr. 25. 20:46
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Èn sokat nyaltam a páromból a spermát, miután hazajött randiból.Èvekig így èltünk.Imádtam,ès ő is szeretett alázni.Úgy volt,hogy hoz egyszer egy nagyfarkút akivel előttem kefèlnek, aztán beleveri a farkát a számba,meg persze szophatom a puncinedves fxszt,de vègül csak ráment a kapcsolatunk,ès elhagyott.Szóval ez csak neki volt jó,elment,kúrt, hazajött, velem is,de èn nem lehettem ott - ez a waiting cuckold.Lelkileg elèggè megviselt.
ápr. 20. 07:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!