Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Valóban vannak férfiak akik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban vannak férfiak akik cuckold kapcsolatban szeretnének élni? Vagy itthon ne is álmondjak erről?

Figyelt kérdés

Úgy látom, hogy kis szubkultúrája van itthon a dolognak, és inkább házasság, párkapcsolat közben merül fel igényként, mintsem egyedülállóként keresnek kifejezetten erre nyitott partnert.

20+/L

febr. 20. 11:52
1 2 3
 11/27 Cuckold-Ffi36 ***** válasza:
62%
Én egyedülállóként kifejezetten olyan lányt keresek, akivel eleve ilyen kapcsolatot alakítanánk ki a kezdetektől fogva.
febr. 20. 16:37
 12/27 A kérdező kommentje:
10-es hogyan próbálsz keresni?
febr. 20. 17:23
 13/27 anonim ***** válasza:
91%
#8 mindenki másért jár swingerbe, privát partikra. Van aki párcserét keres, van aki lányos biszex kalandokat, van aki csak simán szereti a nagyobb többeseket (vagy éppen gangbanget), van aki csak simán biztonságos (nem kell idegenhez felmennie) 1/1 kalandokat stb. S vannak párok akik úgymond cuckold jelleggel csak 1-1 pasit vesznek be a játékba akkor és ott.
febr. 20. 17:40
 14/27 A kérdező kommentje:
Utolsó: igen ezt próbáltam elmondani a hármas válaszolónak, hogy a swinger nem a cuckold egyenlő.
febr. 20. 17:44
 15/27 anonim ***** válasza:
57%
Van persze, csak nálam azért nehezebb, mert nagyobb méretem (20 cm-es) van és ehhez képest nehezebb nagyobbat találni, mert engem az izgat fel, ha a másik férfinak nagyobb az enyémnél.
febr. 20. 19:42
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
#14 igen nem egyenlő, de az ott lévő párok egy jelentős része ezért megy. Mert biztonságos, mert adott a hely, az idő és azonnal 100% kamumentesen találnak akár cuckoldra is "beszállókat". Azt már az adott pár dönti el, hogy mit, kit keres.
febr. 20. 20:04
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
#12 Igazából ha beszélgetésnél feljön a szextéma egy kicsit, is akkor finoman próbálom kipuhatolni miket csinált már meg eddig, mennyire prűd vagy mennyire nem.. van egy két kattanásom ezen felül is.. vagy mik azok amire nyitott lenne, de barominehéz ezeket kiszedni belőle, mert nyilván nem fogja bevallani könnyen valaki ismerkedéskor ha gangbang partyzott már.. igazából már elengedtem ezt a keresgélést egy ideje, mert úgy látom semmi értelme. Majd ha valaki jönni akar az életembe, úgyis jön. :)
febr. 20. 20:23
 18/27 A kérdező kommentje:

16: Teljesen értelek. Csak amire én gondolok egészen konkrétan az a klasszikus értelemben vett cuckold. Erényövvel, orgazmus kontrollal, forced-bi vonallal és még sorolhatnám. Ezért is fogalmaztam úgy, hogy szubkultúra. Mert kétlem hogy ezzel a verzióval lennének tele a swinger klubbok. Más a hármas, gang, exhibicionista vágyak stb.

De nem belédkötni szeretnék, félre ne érts kérlek. :)

febr. 20. 22:25
 19/27 gabor49 ***** válasza:
76%
persze vannak ilyen pasik 50/f
febr. 21. 06:49
 20/27 anonim ***** válasza:
84%
#18 magyarán BDSM, miért nem ezt kérdezted? :) Találkozni ilyen párokkal is MoF, FF bulikon. Normál swingerben tényleg nem fogsz találni ffi bi-t, mivel azt ott nem tolerálják.
febr. 21. 13:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!