Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Első gumi vásárláskor gáz ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első gumi vásárláskor gáz ha a rossmanban megkérdezem az eladót merre találhatók az óvszerek és melyik a jó fajta? Vagy menjek inkább a Lidlibe?

Figyelt kérdés
2024. febr. 20. 07:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Lidlben nem lesz választék, szóval mégis minek mennél a Lidl-be?? Nagyobb választék max. Tescoban vagy Auchanban van ilyesmiből. A Rossman drogéria, nyilván pont ezért van, ott sokféle gumit találsz. Egyébként meg olvass utána, mint minden értelmes ember és aszerint válassz. Van, sima, vékony, bordázott, ízesített, stb... Te tudod, hogy mit szeretnél kipróbálni, nem mi. Az árakat pedig szintén te látod. Sokan használják a Durexet, mert márka és ezért biztonságosnak gondolják, ami biztosan így is van, de szörnyen drága. Én próbáltam már Masculant, Rossmann márkás gumit, Lidl-ös gumit, mind megfelelt és nem volt szakadásos probléma egyikkel sem. Próbálkozz, kísérletezz, ez így működik, senki nem tudja megmondani, hogy neked mi lesz a jó.
2024. febr. 20. 08:51
 12/17 kisördög1 ***** válasza:

Már bocs, de ilyen hülye kérdésre, hogy Rossman vagy Lidl milyen választ vársz?

Ha ezen a szinten vagy akkor nem való még neked a gumi...

2024. febr. 20. 10:06
 13/17 anonim ***** válasza:

Rossmann vagy dm be menj. Lidlben nincs ovszer.

A masculan piros dobozos (17 -19 cm hosszu tagulokepes) kb ag az ovszer az jo minoseg es sokkal olcsobb a durexnel es vekony,jol erzed benne a bnod.

A durex csinal a masculannal nagyobb mereteket.

Javadlom,h otthon egyedul probald fel oket miutan felallt ,melyik kenyelmes. Nem lotyoghet szelteben se. Elvileg a csomagolason vannak meretek. Olvasd el.

2024. febr. 20. 10:08
 14/17 anonim ***** válasza:
Ne tedd ki napfenyre,konvektor kozelebe,tedd vmi memeny tokba,neh megseruljon.
2024. febr. 20. 10:08
 15/17 anonim ***** válasza:
50%

Tegnap voltam a DM-ben, kérdeztem az egyik csajt egy smink cuccról, fogalma sem volt róla, hogy mire való, mert ő nem sminkel, azt sem tudja mire való. Ezek ott csak biorobotok, úrufeltöltők, kassza kezelők.

Bemész, megkeresed. Amúgy TESCO és hasonló helyeken olcsóbb. A koton a patikák után talán a drogériákban a legdrágább.

2024. febr. 20. 11:38
 16/17 anonim ***** válasza:
27%

Patikában voltam pár éve, x éve odajárunk, a csajt is ismerem, sokat beszlgettünk, évekkel ezelőtt egyszer moziba is eljött velem, amikor lett egy feles jegyem. Kértem 12es kotont és röhögve közölte hogy parti lesz este? És röhögött

Ne olyan helyre menj, ahol ismernek.... simán elmentem a 15km-re lévő megyeszélhelyre, mert a kisvárosban kb. 3 helyen tudtam volna venni gumit, mindenhol ismerős dolgozott...

28N

2024. febr. 20. 11:40
 17/17 anonim ***** válasza:
Akkor hogy kapj normális választ. Ha izgulsz, ne csinaljbattol meg szégyent a fejedre. Bemész akarmelyikbe, odamesz a drogeriakhoz, ahol a férfi drogéria van, vagy a kasszához és leveszel egy fajtat. Az eladót meg hagyd beken. Nem egy isten pénze. Veszel egyet a rossmanban. Még veszel másik fajtát a lidlben, gyakorolsz velük felhúzni és eldontod melyik passzol a farkasnak jobban. És ne. Ne mutasd meg az eladó néninek. Neked kell magad rájönni, melyik passzol majd.
2024. febr. 20. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!