Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez a fajta vonzalom egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a fajta vonzalom egy undorító férfi iránt milyen mentális problémára utal?

Figyelt kérdés

Adott egy férfi , 44 eves.

1.77 magas , szemüveges ,pocakos. Kék szemű, vöröses -szokes haja van .

Az esetek többségében ápolatlan a megjelenése.

Mégis valamiért vonzó , férfias.

És vagyok én ... Már pár kérdést ki írtam vele kapcsolatban.

Kb 1.80 magas vagyok . ( Nala magasabb )

73 kiló , formás , hatalmas melleim vannak . ,(80 H ! )

Az arcom elfogadható, a testem viszont szerintem több mint rendben van. Hosszú fekete hajam van , barna szemem.

29 eves vagyok ,tehát 15 évvel fiatalabb mint a férfi

Nekem van egy kisgyermekem is akit egyedül nevelek

Lényeg a lényeg: kb 1 éve vagyunk amolyan barátság extrákkal kapcsolatban mert a férfi nem szeretne tőlem többet

Eleinte őszinte szándékkal ismerkedett és komoly kapcsolatot szeretett volna .

Majd rájött hogy sokkal jobban szeret egyedül lenni a nyugodt életében ,nem csak én nem de senki más nem kell neki hosszútávú kapcsolatra. (Legalábbis ezt állítja)

44 éves és eddig egyetlen egy hosszú távú ( 3 év ) kapcsolata volt amiből született egy gyermeke akit 4 éves kora óta alig lát a távolság miatt . ( Elköltözött az anyukájával Ausztráliaba )

Tehát eléggé önfejű,nem szereti azt sem ha megkérdezi valaki hogy hol van vagy mit csinál. Örök életében egyedül volt ,nem élt egy háztartásban senkivel ,csak futó kalandjai voltak .

Nálam sokkal idősebb hölgyekkel ismerkedett ,de velük sem működött a dolog .

Azt állítja hogy nem a külsőm miatt nem szeretne velem komoly kapcsolatban lenni hanem azért mert túl sok mindent történt már közöttünk és már nem tudna soha szeretni . Csak 1-2 pelda : veszekedtunk, O testileg kihasznált, majd én elkukdtem a kva anyjaba. O is sokszor csúnyán beszélt velem. Volt hogy megfenyegettem halalosan ,amire O 2x fel is jelentett. Utána zaklatott és én jelentettem fel őt.

Többször panikrohamot kapott ,volt hogy nálam a lakásban is egy-egy veszekedés alkalmával , a munkahelyen is már problémái vannak mert nem tud koncentrálni annyira ideges miattam.

Mégis majdnem egy éve mindig kibékültunk,újra és újra es újra .

Mindig vissza jár .

Vagy azért mert én jelentem a számára a könnyű szexet vagy azért mert O is lelkileg valamennyire kötődik hozzam.

Ha nem keresem ,O keres.

Ha letilt ,én megyek utána.

Never ending story.

A lényeg hogy nemrég volt ismét egy utolsó " búcsú szex " ( ez már vagy 5x volt ) és akkor rájöttem hogy nem is igazán tetszik.

Alacsony is , a szex sem jó vele általában mert ha végzett már nem foglalkozik azzal hogy velem mi van.

Rettenetesen zavar az is hogy ápolatlan.

A legutóbbi aktus előtt például elképesztő izzadság szaga volt

Büdös volt ő is es a ruhája is

De az az igazi ,3 napos bűz.

Igazából semmi nincs ami kötne hozzá és mégis sokszor úgy érzem hogy nem tudok nélküle élni.

Ez azért van mert ő nem akar engem ??

Nárcisztikus vagyok ?

Vagy mi lehet a bajom ?

Miért futok egy 15 évvel idősebb,koszos férfi után aki már ezerszer megmondta hogy nem kellek neki tartós kapcsolatra.

Ezerszer szólt és nem tudom elfogadni

Miért , miért ,miért ?

Milliószor kérdeztem

O azt állítja hogy nem a külsőm miatt de ezt nem tudom elfogadni és nagyon az az érzésem hogy nincs megelégedve a kulsommel es valószínűleg ezért nem lett belém szerelmes.

Szexre elég , de kapcsolatra nem.

Lehet hogy egy alacsony,vékony ,szőke nőt szeretne ,nem egy magas , formás , feketét.

Hiába mondja hogy nem a külsőm miatt

Ha én lennék Bódi Sylvi vagy Adriana Lima ugyanezzel a belsővel, ezer millió százalék hogy mar elvett volna feleségül.

Fáj hogy nem vagyok elég jó a számára .

Hogy fogadjam el ?

Hogy lépjek túl ezen az egészen ?

2023. nov. 30. 18:29
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:

Azt még hozzá teszem hogy nekem azóta nem volt más.

Hűséges vagyok hozzá akkor is ha nem vagyunk együtt.

Állítása szerint neki sincs más de nem azért mert szeret és nem akar mást hanem mert napi 10-14 órát dolgozik és nincs ideje ilyesmire

2023. nov. 30. 18:31
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Szedd magad össze!

Dobd ki!

S ne nyomaszd ilyennel magad!

45/F

2023. nov. 30. 18:33
 3/16 A kérdező kommentje:
De mi lehet az oka hogy nem szeret?
2023. nov. 30. 18:35
 4/16 anonim ***** válasza:
64%
Szívesen megnéznélek, hogy nézel ki.
2023. nov. 30. 18:43
 5/16 A kérdező kommentje:
Kuldok képet rólunk privatban.
2023. nov. 30. 18:46
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nekem is küldhetsz. Pasiként mondom, hogy a magasság lehet az egyik fő oka. Tehát sok nő vágyik magasabb pasira, de szinte az összes alacsonyabb lányt szeretne ez egészen biztos. Mellettem még éppen tudnál magassarkút felvenni. (186cm).
2023. nov. 30. 18:58
 7/16 anonim ***** válasza:
68%

Szia.

Szerintem azért nem tud beléd szeretni, mert túl könnyű préda vagy. És még futsz is utána. Velem is volt ilyen.

Ha érzi, h elveszít, akkor változhat a dolog.

De már a kialakult dolgok miatt ez sem biztos. Mutass képet nekem is kérlek.

2023. nov. 30. 19:00
 8/16 anonim ***** válasza:
36%
Büdös volt? És úgy szexeltél vele? A kukaca nem volt az, ahogy a szádba vetted?
2023. nov. 30. 19:01
 9/16 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelne a kép. Amúgy szerintem túl sok mindenen mentetek már keresztül együtt, összeveszések, kibékülések, rengeteg dráma, stb., sajnos ahhoz az állandó felhajtáshoz és cirkuszhoz is kötődni tud az ember egy idő után, amit a másik jelent. És ahogy mondod, az is lehet, hogy némi nárcizmus is bejátszik nálad, nem vagy képes elfogadni az elutasítást, inkább futsz utána. Lassan itt kellene annak jönnie, hogy elkezdesz az eszedre hallgatni...
2023. nov. 30. 19:27
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Valami iszonyatosan nagy gond van nálad a toronyban, ezek alapján.Ha egy koszos,izzadt görény így bánik veled, akkor bizony te ezt igényled.

Egy dolog, ami végtelen elszomorít,hogy normális,ápolt és értelmes férfiak tömkelege,érted tömkelege van átverve,eldobva és hitegetve - és miért ?

Mert az ilyen undorítókkal hemperegtek...Tudod mit, egy jótanács,hallottam de nagyon igaz :

"Sosem panaszkodunk arra, akivel dugunk! Senkire,mert nincs erkölcsi alapod! "

Ezer százalékban igaz.Egyébként volt már itt egy ilyen sztori, ahol a lakóstárs csak írta le,hogy a szép,fiatal barátnője egy dagadt negyvenessel dugatta magát és utána persze panaszkodott.

Szóval, amilyen virágot szedtél,azt élvezzed ! A szagát is!

2023. nov. 30. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!