Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha a barátnőmmel análozunk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a barátnőmmel análozunk mennyire lehetek bátor?

Figyelt kérdés
Elég vastag és hosszú is a farkam, ezért amikor análozunk elég óvatos vagyok. De a barátnőm mindig momdja,,na mi van beljebb nem megy? Szokta mondani,,nem kell annyira óvatosan, nyugodtan myomjam vadabbul,nem fáj neki, élvezi. De azért is nem merem neki vadabbul, mert ő elég picike, sovány lány. Mennyire mehetek el a vadságban? Ő nagyon bíztat, hogy nyugodtan vadulhatok nem fáj neki.
2024. febr. 19. 18:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Annyira amennyire ő engedi. Szerintem a barátnőd szub, te meg az a típusú faszi vagy, aki megkérdezi, hogy biztos nem fáj-e, miután rácsap a seggére.

31F

2024. febr. 19. 18:41
 2/7 anonim ***** válasza:
90%
Szerinted mi tudjuk hogy mit bír a barátnőd? Nincs egyébként összefüggésben a testmagassággal, sem a testalkattal. Ha azt kéri erősebben, akkor csináld úgy - s figyelj rá hogy mikor nem jó már neki.
2024. febr. 19. 18:42
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Amennyire ő engedi. Ő tudja hol az állj.
2024. febr. 19. 18:51
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nőként mondom, hogy análnál az elején kell mindig óvatosnak lenni. Pláne akkor, ha a pasinak az átlagnál nagyobb van, jó, ha a szokásosnál is jobban odafigyel mindenre. Viszont ha már bent vagy teljesen, onnantól tényleg felesleges visszafognod magadat. Mindkettőtöknek úgy lesz igazán jó érzés és élvezetes, ha normális tempóban csinálod, és bedugod végig rendesen.

A másik meg, hogy a lány külső méreteinek (magasság, testalkat, testsúly) nagyjából semmi jelentősége ilyen szempontból. ;)

2024. febr. 19. 19:08
 5/7 anonim ***** válasza:
Amennyire ő engedi. Figyelj rá és kérdezd meg jó-e neki, meg minden. Nekem az első alkalommalalig ment be valamennyi, de belejöttem és mostmár az egész belém fér.
2024. febr. 23. 16:25
 6/7 anonim ***** válasza:

5. Szerintem te egész biztos, hogy nem nő vagy, ez a “kérdezd meg, hogy jó-e neki, meg minden”-ből kiderül. A legtöbb nő, főleg ha sub, ezt utálja legjobban, ha egy faszi megáll szex közben kérdezgetni, hogy nem fáj-e, meg jó-e.

Hidd el, ha fáj neki, vagy nem élvezi, látni fogod, vagy mondani fogja. Nehogy kérdezgetni kezd, hogy jó-e.

31F

2024. febr. 23. 19:03
 7/7 anonim ***** válasza:
#6 de képzeld, nő vagyok, de nem sub. Sok nő nem méri mondani ha valami nem jó neki, ezért érdemes kérdezgetni. Nyilván nem sima szexnél, ott engem is bosszant, de az anál az sokkal kényesebb kategória, sokkal jobban oda kell figyelni.
2024. febr. 23. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!