Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Baj ha nekem a bátor, szép,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha nekem a bátor, szép, kicsit ribis lányok tetszenek?

Figyelt kérdés

Annyira tetszenek az ilyen lányok, olyan vonzóak külsőre, meg tetszik hogy ők ilyen bátrak. Én amúgy egy kis szerény, jólelkű fiú vagyok de az ilyen lányokat találom vonzónak. Ez baj? Esélytelen hogy összejöjjön?

Amúgy helyes vagyok és magas is. Tetszettem már egy olyan lánynak, ő olyan típus amire vágyom csak pont a viselkedésem nem tetszett neki.

Ilyen lánnyal szeretnék összeházasodni, meg gyereket is ilyentől szeretnék. Vagy rossz vége lenne?

Szerintem az ilyen lányok ha szeretnének családot akkor kénytelenek olyan fiúkkal összejönni amilyen én is vagyok mert, az ő típusú fiúk megbízhatatlanok.

2021. dec. 18. 11:00
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi sületlenséget hogy tudsz össze hordani?

Senki sem kénytelen veled össze jönni. Attól mert valaki magabiztos, tud ismerkedni, kezdeményezni a nőknél, nagyszájú, attól még lehet jó apuka és férj később. Sőt, sokkal jobb mint te, mert legalább mellettük nem unják halálra magukat a nők.

Rendben, hogy neked tetszenek az ilyen nők, de úgysem fog össze jönni ha nem tudsz megfelelően kommunikálni velük és szerencsétlenkedsz.

2021. dec. 18. 11:10
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mitől lesz valaki bátor és kicsit ribis? :D
2021. dec. 18. 11:24
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a férjem mindig azt mondja kurvából lesz a legjobb feleség XD
2021. dec. 18. 11:35
 4/7 anonim ***** válasza:

Van ez a típus akire te gondolsz. A fogalmakat kevered, de ezen nem lepődtem meg.

Az ilyen csajok a kicsit okosabb, de jól kinéző lasikat szeretik.

2021. dec. 18. 11:36
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szánalom szint elég magasra hágott..
2021. dec. 18. 11:37
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyen nő vagyok. Mondhatni ribis, mert nyitott és vagány vagyok, szexuálisan messze sokoldalúbb és bevállalósabb a legtöbb nőnél (de még férfinél is), de ezek mellett nagyon normális, hűséges, gerinces vagyok, nem élek kicsapongó életet se. Nekem ugyanilyen pár kell férfiban, ami tisztában vagyok vele, hogy olyan ritka, hogy szinte nincs is. De gyereket nem akarok és sosem érem be semmi kevesebbel, mint amire vágyom és ami reális lehet saját magamhoz képest. Szerintem nem is lenne korrekt egy férfival szemben az, hogy én 'beérem vele', mert nem találtam jobbat. Nem teszek ilyet senkivel, neki is joga van találni olyat, aki szemében ő a tökéletes férfi.
2021. dec. 18. 11:45
 7/7 anonim ***** válasza:

6, szép válasz, ritka kincs lehetsz!

Kérdező: igen, baj.. sokszor meg fognak még szívatni a csajok.. De ha szerencséd van, idővel nem csak ez a típus fog vonzani/ más lesz a prioritás. (Saját tapasztalat)

2022. jan. 7. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!