Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akik impotenciával küzdenek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik impotenciával küzdenek hogyan elégítik ki a párjukat?

Figyelt kérdés
Nem régiben szembesültem vele, hogy képtelen vagyok már erekcióra ha szexre kerül a sor és tartok tőle, hogy emiatt megcsalhat a feleségem.
febr. 19. 07:27
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
0%

Ha már nincsen szex , vagy nem lehet , akkor általában a párok másban , más téren keresik és egészítik ki egymás boldogságát .

Sokan gyakrabban mennek együtt kirándulni,sétálni , vagy elutaznak valahová , velnesz , strand - stb !

Tehát több időt töltenek együtt , boldogan , ám szex nélkül .

febr. 19. 19:03
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

Szex nekül jelentem boldogtalan, az az nem kielégitő az élet. Az ember vagyis a nő magában keresi a hibát. Vajon mi a rossz? Ő vagy a pasi maga csinálta a rosszat? Összeszedett valamit és azért lett ez vagy mert hagyta, hogy ne úgy működjenek együtt ami normális párra jellemző lenne? Miért nem vizsgáltatja ki magát? Miért nem tesz lépéseket a helyrehozatalra?

Ha visszafordíthatatlan és ha fiatal akkor meg el kell engedni mert nem élet így, hogy sínylődjenek egymás mellett mint két tesó. Egy házaspár majd ha 70,80 évesek leszenek akiket pelenkázni kell, akkor érthető, hogy csak egymás mellett alszanak összefont kézzel. Az hol van még? Vagy a kèrdező már van olyan öreg talán asszonnyal együtt?

febr. 19. 19:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!