Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj van egy olyan férfivel aki 26 évesen impotens és őt ez egyáltalán nem zavarja?
Talán azért nem tesz ellene semmit sem , mert beletörődött , vagy mert azt gondolja , úgy sem lenne sikere a nőknél , feladta !
Ha volna egy nő , aki vonzódna hozzá és biztatná , akkor talán látna értelmet ahhoz , hogy minden tőle telhetőt meg tegyen azért , hogy a potenciáját vissza nyerhesse .
Téged mi a fenéért érdekel ha őt nem??
Meg nem is biztos hogy az, csak megetet téged.
Végül is igen, de a baj az már önmagában az, hogy impotens. Ha nem zavarja, az részben lehet jó is, mert megpróbálja kizárni a tudatából, bár kétlem, hogy ezt élete végéig meg tudja csinálni jelentősebb személyiségtorzulás nélkül.
Én 13 éves korom óta impotens vagyok, most vagyok 25, és a legnagyobb baj az egészben az az, hogy a vágy megvan, de nem tudom kihasználni.
9
Itt nem szeretném ezt kifejteni, bocs. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!