Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Baj van egy olyan férfivel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj van egy olyan férfivel aki 26 évesen impotens és őt ez egyáltalán nem zavarja?

Figyelt kérdés
Mármint meg sem fordul a fejében hogy tegyen valamit ellene

jan. 9. 01:17
 1/10 anonim ***** válasza:
Igen. Üdv egy impotens.
jan. 9. 01:19
 2/10 anonim ***** válasza:
Igen
jan. 9. 01:48
 3/10 anonim ***** válasza:
Zavarja, de kifelé nem mutatja.
jan. 9. 01:52
 4/10 anonim ***** válasza:

Talán azért nem tesz ellene semmit sem , mert beletörődött , vagy mert azt gondolja , úgy sem lenne sikere a nőknél , feladta !

Ha volna egy nő , aki vonzódna hozzá és biztatná , akkor talán látna értelmet ahhoz , hogy minden tőle telhetőt meg tegyen azért , hogy a potenciáját vissza nyerhesse .

jan. 9. 02:11
 5/10 anonim ***** válasza:

Téged mi a fenéért érdekel ha őt nem??

Meg nem is biztos hogy az, csak megetet téged.

jan. 9. 05:53
 6/10 anonim ***** válasza:
Igen, komoly egészségügyi baj van, ha valóban nem működik a szerszám. De lehet csak veled nem akar ...
jan. 9. 07:55
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs vele baj. Ha őt nem zavarja, nincs párja és nem is szeretne, vagy van, de így is működik köztük minden, akkor miért lenne ez probléma? Persze hetero párkapcsolatokban ritka az utóbbi helyzet, a heteroszexuális nők általában elvárják, hogy ne legyen gond a párjuk merevedésével. Ha jól sejtem, nálatok is ez a helyzet és te vagy a női fél.
jan. 9. 08:35
 8/10 anonim ***** válasza:

Végül is igen, de a baj az már önmagában az, hogy impotens. Ha nem zavarja, az részben lehet jó is, mert megpróbálja kizárni a tudatából, bár kétlem, hogy ezt élete végéig meg tudja csinálni jelentősebb személyiségtorzulás nélkül.

Én 13 éves korom óta impotens vagyok, most vagyok 25, és a legnagyobb baj az egészben az az, hogy a vágy megvan, de nem tudom kihasználni.

jan. 9. 09:55
 9/10 anonim ***** válasza:
Utolsó, mitől lettél impotens?
jan. 9. 15:59
 10/10 anonim ***** válasza:

9

Itt nem szeretném ezt kifejteni, bocs. :/

jan. 9. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!