Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Számodra mikor unalmas a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számodra mikor unalmas a szex? Írhatsz példát is!

Figyelt kérdés

febr. 17. 12:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
71%
Sosem az. Férfiként van elég befolyásod rá hogy izgalmassá tedd akkor is ha fogalma sincs semmiről a lánynak.
febr. 17. 12:29
 2/11 anonim ***** válasza:
63%
1-es, de nagy baromság amit írtál, látszik, hogy nem volt még hosszútávú párkapcsolatod.. Számomra attól lesz unalmas, ha minden megszokásból történik.
febr. 17. 12:31
 3/11 anonim ***** válasza:
97%

Baromságnak azért nem nevezném, de valóban nem szexeltem még megszokásból, így arra nem is gondoltam de jogos.

febr. 17. 12:32
 4/11 anonim ***** válasza:
74%

Az 1-es tényleg baromságot írt, mert ha a nő fadarab, azt te soha nem tudod változatossá tenni!!!

Engem ez öl meg, meg az amikor észre veszem, hogy valamit csak azért csinál, mert szerinte az jó a pasinak, de am kedve nincs hozzá!

Az megöl mindent is!

35/F

febr. 17. 12:34
 5/11 anonim ***** válasza:
94%
Így 30 év után, ugyanazzal a nővel.
febr. 17. 12:36
 6/11 anonim ***** válasza:
77%

Azt nem mondtam hogy bárki izgalmassá tudja is tenni.

Nekem még nem volt unalmas szexem, pedig már 10 lánnyal lefeküdtem.

febr. 17. 12:38
 7/11 anonim ***** válasza:
94%

Főleg amit a #5 ír.

Meg már eleve elveszi a kedvem, hogy előre lehet tudni, hogy na, most a szex miatt közeledik. Valahogy teljesen átszellemül. Pedig mindig is jó volt köztünk a szex, csak ezen a "csábításán" kell valahogy túlvergődni.

febr. 17. 12:41
 8/11 anonim ***** válasza:
69%

És igen, voltam már "fadarabbal", ettől függetlenül tudok irányítani és egyből nem lesz fadarab.

Ezek után max azzal lehetne sz@r, aki fadarabság mellett konkrétan ellenkezik, nem akarja hogy irányítsak, tehát gyakorlatilag nem akar szexelni. Ilyen helyzet meg nyilván nem történhet meg.

febr. 17. 12:47
 9/11 anonim ***** válasza:
98%
Férfiként számomra az, hogy mindig ugyanakkor, este későn fürdés után, ugyanaz a póz, ugyanaz a menetrend. Nem szabad változtatni, nem szereti. Soha nincs spontán semmi.
febr. 17. 14:43
 10/11 gabor49 ***** válasza:
18%
a szex nem lehet unalmas
febr. 18. 05:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!