Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baromságnak azért nem nevezném, de valóban nem szexeltem még megszokásból, így arra nem is gondoltam de jogos.
Az 1-es tényleg baromságot írt, mert ha a nő fadarab, azt te soha nem tudod változatossá tenni!!!
Engem ez öl meg, meg az amikor észre veszem, hogy valamit csak azért csinál, mert szerinte az jó a pasinak, de am kedve nincs hozzá!
Az megöl mindent is!
35/F
Azt nem mondtam hogy bárki izgalmassá tudja is tenni.
Nekem még nem volt unalmas szexem, pedig már 10 lánnyal lefeküdtem.
Főleg amit a #5 ír.
Meg már eleve elveszi a kedvem, hogy előre lehet tudni, hogy na, most a szex miatt közeledik. Valahogy teljesen átszellemül. Pedig mindig is jó volt köztünk a szex, csak ezen a "csábításán" kell valahogy túlvergődni.
És igen, voltam már "fadarabbal", ettől függetlenül tudok irányítani és egyből nem lesz fadarab.
Ezek után max azzal lehetne sz@r, aki fadarabság mellett konkrétan ellenkezik, nem akarja hogy irányítsak, tehát gyakorlatilag nem akar szexelni. Ilyen helyzet meg nyilván nem történhet meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!