Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tartanál e szeretőt azért mert kevés a szex a pároddal, vagy ez számodra teljesen efogadhatatlan és erkölcstelen?
Voltam ilyen helyzetben, de sosem volt szeretőm, előbb lezártam a kapcsolatot.
44F
A megcsalás abszolút ütközik az elveimmel, de ha pl 15 éves házasságban egészségügyi okból már nem kívánja a szexet, akkor megbeszélem vele, és igazából csak olyan nővel jutok el 15 éves házasságig, aki igent mond erre, tekintve hogy ez a racionális válasz(nyilván a váláson kívül).
Arra pedig hogy a szexualitás minősége miatt ne akarna szexelni, személyes garanciát vállalok
Persze.
Piszokul nem érdekel, hogy ez mások szerint esetleg erkölcstelen!
Nem is az a baj, hogy mit mond más, hanem az, hogy tönkreteszed a párodat lelkileg, akit elméletileg nagyon szeretsz. Mióta a feleségem szeretőt tart, nekem teljesen leállt a libidóm, képtelen vagyok a szexre. Rettentően megvisel lelkileg ez a helyzet.
9 -" tönkreteszed a párodat lelkileg, akit elméletileg nagyon szeretsz."
Ő meg tönkreteszi a szexualitásomat - pedig elvileg nagyon szeret...
Sokan azt hiszik, hogy egy házasságlevél megóv minden külső hatástól, a hűség garantált...
Hát qrvára nem garantált!!!
Egy házasságban is ugyanúgy napról napra meg kell harcolni a másikért!
Aki ezt egy szar papírra bízza, azt garantáltan megcsalják!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!