Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tartanál e szeretőt azért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tartanál e szeretőt azért mert kevés a szex a pároddal, vagy ez számodra teljesen efogadhatatlan és erkölcstelen?

Figyelt kérdés

febr. 13. 21:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
57%
Tartok is.
febr. 13. 21:42
 2/15 anonim ***** válasza:
75%
Tartanák,de nincs kit,meg már nem is vagyok fiatal. Fontos az is,hogy megbízható legyen, legjobb, ha neki is van vesztenivalója. F
febr. 13. 21:42
 3/15 anonim ***** válasza:
70%
Nem
febr. 13. 21:52
 4/15 anonim ***** válasza:
88%

Voltam ilyen helyzetben, de sosem volt szeretőm, előbb lezártam a kapcsolatot.

44F

febr. 13. 22:08
 5/15 anonim ***** válasza:
82%

A megcsalás abszolút ütközik az elveimmel, de ha pl 15 éves házasságban egészségügyi okból már nem kívánja a szexet, akkor megbeszélem vele, és igazából csak olyan nővel jutok el 15 éves házasságig, aki igent mond erre, tekintve hogy ez a racionális válasz(nyilván a váláson kívül).

Arra pedig hogy a szexualitás minősége miatt ne akarna szexelni, személyes garanciát vállalok

febr. 13. 22:09
 6/15 anonim ***** válasza:
75%
Igen
febr. 14. 00:14
 7/15 anonim ***** válasza:
80%
nekem is van
febr. 14. 08:40
 8/15 anonim ***** válasza:
80%

Persze.

Piszokul nem érdekel, hogy ez mások szerint esetleg erkölcstelen!

febr. 14. 09:04
 9/15 anonim ***** válasza:
75%

Nem is az a baj, hogy mit mond más, hanem az, hogy tönkreteszed a párodat lelkileg, akit elméletileg nagyon szeretsz. Mióta a feleségem szeretőt tart, nekem teljesen leállt a libidóm, képtelen vagyok a szexre. Rettentően megvisel lelkileg ez a helyzet.

febr. 14. 12:30
 10/15 anonim ***** válasza:
31%

9 -" tönkreteszed a párodat lelkileg, akit elméletileg nagyon szeretsz."

Ő meg tönkreteszi a szexualitásomat - pedig elvileg nagyon szeret...

Sokan azt hiszik, hogy egy házasságlevél megóv minden külső hatástól, a hűség garantált...

Hát qrvára nem garantált!!!

Egy házasságban is ugyanúgy napról napra meg kell harcolni a másikért!

Aki ezt egy szar papírra bízza, azt garantáltan megcsalják!

febr. 14. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!