Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vannak olyan emberek akik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan emberek akik komolyan gondolják hogy nem számít a külső?

Figyelt kérdés
Tehát teljesen mindegy hogyan néz ki az illető, csak legyen normális, szeressen stb.

febr. 17. 10:07
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
78%
Igen, persze, hogy vannak. :)
febr. 17. 10:12
 2/19 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem nincsen ilyen. Számít mindenkinek. Nem kell hogy full extrás legyen de egy minimum szintet érjen el a saját skálámon
febr. 17. 10:13
 3/19 anonim ***** válasza:
69%
Hát van olyan lány akit szívesen segítenék de nem hagyja magát.. F
febr. 17. 10:14
 4/19 anonim ***** válasza:
78%
Egyes vagyok. Engem nőként sosem érdekelt, hogy néz ki a másik, a férfiak szemszögéből nem tudok nyilatkozni. Mindig azt figyeltem, hogyan bánik velem az illető, ha kedves velem és figyelmes, külsőtől függetlenül is bele tudok szeretni.
febr. 17. 10:15
 5/19 A kérdező kommentje:
Én nehezen tudom elhinni hogy valakinek teljesen mindegy legyen hogyan néz ki a másik.
febr. 17. 10:15
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi kérdező, mert szűklátókörűen gondolkozol, és még fiatal vagy. Hagyjuk ki most a számításból, hogy én születésemtől fogva vak vagyok, más szempontból nekem is számít a külső, de inkább az, hogy ápolt-e az illető. Korábban én is úgy voltam, hogy jó lenne, ha a csajnak/ nőnek hosszú haja lenne, aztán rájöttem, hogy az többet számít, jól érzi-e magát a bőrében, és megbízhatok-e benne, mert egy laza kapcsolatnál is ha nem figyel a másik jó kis sérüléseket lehet összeszedni, ha meg párkapcsolatról beszélünk, amikor nehéz helyzet áll elő, mellettem áll-e, az 1-esnek, meg respect
febr. 17. 10:18
 7/19 anonim ***** válasza:
73%
#5 van az a szint mikor minden mindegy mert viszket a punci vagy a farok a szexért és bevállal szinte bárkit hogy dugjon..
febr. 17. 10:18
 8/19 anonim ***** válasza:
78%

Nyilván senkinek nem mindegy. Még a vakoknak sem talán. Esetleg ha aszex'. Aki ilyet mond hogy mindegy, azzal én nagyon vigyáznék, nem tudnám hiteles személynek tekinteni

Ha pedig tényleg mindegy lenne neki, akkor nem is akarnék vele lenni, inkább lennék olyannal akinek igen is számít és tetszem neki.

Hetero férfi

febr. 17. 10:20
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Valamilyen szinten mindenkinek számít a külső, de nekem pl. a (korban hozzám illő) nők 90%-a megfelelne külsőre. Belsőre viszont alig 1-2%-uk.
febr. 17. 10:21
 10/19 anonim ***** válasza:
90%

Voltam olyan nővel kapcsolatban, aki top 10, de nem ér semmit, ha belül rohad.

Sosem a külső volt a legfontosabb a párválasztásnál, de igen egy szempont fontos, legyen vékony, vagy normál testalkata.

Ezen kívül....

Nincs sok elvárásom, inkább a belső legyen rendben!!!

36/F

febr. 17. 10:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!