Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Negyed éve már, hogy nem szexeltem. Ez sok?
Figyelt kérdés
November vége óta semmi nem volt.febr. 16. 13:03
12/19 A kérdező kommentje:
Oké 11, de te incel/femcel vagy
febr. 16. 14:15
13/19 anonim válasza:
Én kb 3 hete nem szexeltem, előtte meg vagy másfél hónapig nem. Szerintem rohadt sok, de kinek mi.
31F
14/19 anonim válasza:
Volt, hogy eddig nem, mert távol voltam a páromtól, am így próbálsz csajt keresni.. Amúgy nincsenek Incelek, csak szerencsétlenek..!
15/19 anonim válasza:
Én kb. másfél éve. Most már kezd kicsit sok lenni. (F)
16/19 anonim válasza:
Kérdező! Tudod egyaltalán, hogy mi az “incel”? Költői kérdés volt, láthatóan nem. Olyan szavakkal ne dobálózz, amikről nem tudod mit jelent. Nézz utána.
17/19 anonim válasza:
Kinek mi a sok? Én egy hét után már a falat kaparom
18/19 anonim válasza:
Az én 67 évemhez képest ez lófitty.
83/István.
19/19 anonim válasza:
Neked ez nem sok, mert ha sok lenne akkor tennél róla és nem is nyavíkolnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!