Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexeltél már sógorral vagy sógornővel, ha igen milyen volt?
Sógorral. (Biszex pasik vagyunk)
Jó volt nagyon! Titokban maradt.
Eddig 2 olyan bnőm is volt akinek a tesójával sikerűlt összeszűrnöm..
Egyiknek a 2 évvel fiatalabb húgával dugtunk heti 1-2 alkalommal vagy 2 hónapig, aztán szakitás és a hugicából lett egy egy éves kapcsolat.
A másiknak szintén a húgával aki 3 évvel volt fiatalabb. Egyszer valami sörfesztiválról mentünk haza mindhárman nagyon elázva és piásan mind a kettőből kijön a szexéhség, szóval homályosan emlékszem de volt egy hármas.
Volt egy anyós is aki nagyon adta a jeleket, bugyiban hajolgatott előttem este mikor ott voltunk, félreérthető beszólások stb, de őt nem mertem meglépni mert ha rosszul sül el a dolog akkor szakitás lesz a lányával. Később rájöttem, hogy félkómásra kellett volna kefélni anyucit mert a lánya már akkor megcsalt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!