Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexeltél már sógorral vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexeltél már sógorral vagy sógornővel, ha igen milyen volt?

Figyelt kérdés
Megbántad mert lett következménye, vagy nem derült ki és megtennéd újra? Volt lelkiismeret furdalásod, vagy annyira jó volt, hogy ez eszedbe sem jutott? Végül is ez a megcsalás elég durva formájának számít?

2024. febr. 16. 09:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
88%

Nem, de egy alkalommal megtörtént, h bnőmmel szexeltünk, ő pedig a szobában végignézte.

Igaz, egyikőnk sem volt már szomjas, buliból jöttünk.

2024. febr. 16. 14:57
 12/15 anonim ***** válasza:
85%
10) amikor a lany megcsalt a karma dolgozott, fura, hogy felvagy haborodva 🤣🤣
2024. febr. 16. 15:07
 13/15 anonim ***** válasza:
61%
12. nincs bennem semmi felháborodás, inkább kis megbánás, hogy nem tettem meg. (már sejtettem én akkor is mi a szitu csak nem akartam látni)
2024. febr. 16. 18:50
 14/15 anonim ***** válasza:
Sajnos nem, de a nővérével dugtunk úgy hogy egy szobában voltunk és vertem már ki miközben aludt tőlem pár centire.
okt. 28. 15:52
 15/15 anonim válasza:
100%
Nekem a feleségem ikertesójával is meg van a kémia,de a simogatáson túl még nem jutottunk.
nov. 3. 04:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!