Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most elsősorban a nőket kérdezem arról ,hogy számukra a hosszú haj növelie az azt viselő férfi iránti szexuális vonzalmat?
Figyelt kérdés
febr. 15. 17:45
1/12 anonim válasza:
Nekem bejön a hosszú haj, szóval igen.
5/12 anonim válasza:
A barátomnak hosszabb, sötét és kicsit göndörkés haja van (ilyesmi: [link] és egyértelműen az egyik kedvenc külső tulajdonságom rajta; nekem a hosszabb haj mindig is a gyengébb volt. Viszont ez se áll jól mindenkinek, valakinek kifejezetten a rövid haj áll jobban, és abból is van nagyon vonzó típus. Számomra egyedül a kopaszság az, ami nagyon nem vonzó.
6/12 anonim válasza:
Számomra a tökéletesen kopaszra borotvált fej testesíti meg az igazi férfias vonzerőt.
7/12 anonim válasza:
A hosszú hajú férfiak nagyon jól néznek ki.
De a hosszabb hajat tudni kell viselni! Ha zsíros és igénytelen, akkor nem érdekel.
8/12 anonim válasza:
Nem. Nekem a kopaszok és rövid hajúak tetszenek.
9/12 anonim válasza:
Nekem hosszú hajam van és a lányok általában irigykedni szoktak rá :D Pláne amikor megtudják, hogy sima samponon túl igazából semmit nem használok rá (abból is igazi férfiként bármit, amire csak az van írva hogy sampon :D ).
Akikkel eddig dolgom volt, kifejezetten bejött nekik a hosszú hajam.
10/12 anonim válasza:
Attól függ pontosan milyen + hogy áll neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!