Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lány osztálytársak miért rakják ki a feneküket? Szexisen miért viselkednek?
Figyelt kérdés
Eljön mini szoknyába vagy valami olyan ruhába amiben jól látszik a popsi! Aztán a WC-ben kell kiverni.febr. 15. 16:35
2/24 anonim válasza:
Mert tetszeni akarnak valakinek, csak nem biztos, hogy neked.
3/24 anonim válasza:
És ha letapizod/alányúlsz akkor nem tetszik neki? :D :D
4/24 A kérdező kommentje:
3
Ha már csak olyat mondasz, hogy jól áll ma rajtad ez a szoknya akkor megsértődnek
febr. 15. 16:46
6/24 anonim válasza:
Mert büszkék rá gondolom. Én fiú vagyok, de mikor ki voltam gyúrva középsuliban én is olyan pólót vettem fel amiben átütött hogy van izom a karomon. Nem feltétlen akartam tetszeni senkinek kimondottan. De magabiztosságot adott és ha megláttam a tükörképemet jól esett. Teljesen meg tudom érteni a csajokat ha azt teszik ki ami rajtuk jól néz ki. Nem feltétlen szól ez senkinek. Csak mindenki szereti ha szép és vonzó úgy általában. És bizony a "vonzó" jelzőtől eltávolíthatatlan a szexualitás.
7/24 NTBS válasza:
Ezzel pótolják az egyéb hiányosságukat!
8/24 A kérdező kommentje:
7
Milyen hiányosságokat?
A fenék az bitang jó
febr. 15. 17:16
9/24 anonim válasza:
#4 "Aki kurvának megy, ne picsogjon ha megbasszák" erre ezt lehet mondani. :)
10/24 A kérdező kommentje:
Nem kurvák sztem
Csak kirakják azt a dugni való seggüket
febr. 15. 17:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!