Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon cikinek számít ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon cikinek számít ha valaki párkapcsolatban él, és maszturbál hogy kielégítse magát?

Figyelt kérdés
Vagy ez egy hasznos megoldás a szexhiány, és a nemi feszültség feloldására?

2024. febr. 15. 12:35
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Szerintem meg nem így van ahogy írod, hogy 'segitesz magadon, mert elmondja a másik, hogy...

Együtt van a pár. Egyeztnek az életkörülmények is. Mindenki sokat dolgozik a mai világban. Nem èr egyik a másikhoz ha meg lett sértve valamivel, ha nem tetszik a teste, a szaga, az akármilye is.

Az ágyban ha egymáshoz ér két test és minden klappol úgy ahogy kell akkor ott a kémia is műkidik sok év után is, fáradtan is. Akkor nem megy ha az a kibas*zott érzés nincs meg. Ha lusta az ember mert idő igényesbb a szex a marokmarcsa meg sokkal kevesebb idő és ezért a kevesebb időbefektetést választják a nyomorult emberek. Na ez a ciki mert ezzel az erővel éljen mindenki egyedül! Akkor semmi ellenszenves dolog nincs benne

2024. febr. 17. 09:00
 22/29 anonim ***** válasza:
41%

21es

Jójó. Ezzel az elméleteddel 5 évnél hosszabb párkapcsolatok vagy házasságok nem is léteznének. Majd meglátod ha lesz hosszú kapcsolatod.

2024. febr. 17. 11:01
 23/29 anonim ***** válasza:
22# pont azért irtam amit. Szetintem meg ha lesz eszed igazán és nem csak azt a nyáldzást okitod ami szerinted mormális akkor írj ki bármit is! Na meg amint nem a lustaság miatt tekered magad te is meg! Mert ez semmi másról nem szól.
2024. febr. 17. 14:48
 24/29 anonim ***** válasza:
84%

Nálam rendszeres.

Van, hogy minden nap vagy másnap esetleg harmadnap kicsapom.

Házas vagyok.

Ha a feleségem fáradt, nincs kedve hozzá stb akkor nem eröltetem a dolgot, másnap reggel gyors kicsapom és kész.

Vagy még éjszaka, hogy jobban aludjak.

Mindketten sokat dolgozunk és legtöbb esetben csak maszatolás van, szóval megértem.

Ciki, nem ciki ez van...

Amúgyis ahogy korosodnak a nők ill hosszabb kapcsolatban vannak, akkor csökken a libidójuk.

Nekem ez a harmadik hosszú kapcsolatom és egy idő után mindíg elkezdett hanyatlani a szex.

2024. febr. 27. 07:45
 25/29 anonim ***** válasza:
24# a nők libidója nem csökken. A pasi morog, hogy fáradt a sok munkától, persze, hogy nem meri megközeliteni akkor már. Amúgy meg ha egy ágyban fekszenek akkor van szex ha épl arra fordul a nő akár vagy a pasi. Újjat mondtam mi?
2024. febr. 27. 07:54
 26/29 anonim ***** válasza:

Sohasem morogtam, hogy fáradt vagyok.

Simán csak alszok XD.

Van hogy este 8kor én már alszom ha fáradt vagyok, nem pedig morgolódok.

Most is szexelhetnénk rajtam nem múlna de teljesen mással van elfoglalva....

Sőt a legtöbbet nem velem van elfoglalva. Évek után még is értem. Nem lehet mindíg csak valaki kedvére tenni, néha kell egy kis énidő...

2024. febr. 27. 10:55
 27/29 anonim ***** válasza:
26%

26# érdekes amit írsz mert nem dolgoztok mind a ketten.

Egy pár normális esetben napközben, delután ha úgy van akkor meg még északa is dolgozik, dolgoznak. Napközben a munkanelküliek érnek rá meg a gyerekek esetleg.

Én akkor nyúlok magamhoz amikor már olyan ideges vagyok, hogy tombolok. Főleg ha néha hallom ahogy a férjem magának csinálja. Akkor még idegesebb is leszek és fortyogok.

2024. febr. 27. 11:34
 28/29 anonim ***** válasza:
81%

12 órás műszakban dolgozunk 3 nap munka 3 Pihi és most Pihi van...

Ugyanakkor ugyanott.

Köszi a kormánynak ezért de ez más téma.

2024. febr. 27. 21:01
 29/29 anonim ***** válasza:
71%
Nem ciki. Jó dolog.
2024. ápr. 11. 05:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!