Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk inkabb egy szuz lanyt, aki amugy tok bevallalos dugnatok meg, vagy valaki olyar aki mar 10+ emberrel volt ? Miert es amugy mi lenne a kulonbseg?(durvabban stb)
Attól függ melyik csaj normálisabb és egészségesebb. Nincs baj a szüzességgel, csak akkor ha tagadja.
34F
Én inkább a 10+ al. Igazából 25 év alatti csajokkal sem szívesen fekszek le. 30+ az igazi. A 20 alattiakkal meg én nem tudok mit kezdeni (de nem is akarok)
26/f
Tapasztalt legyen és ismerje a testét. Persze sokan azt gondolják, hogy milyen tök jó dolog a másik felet felfedezni és tanítgatni, de valójában ez csak bemagyarázzák maguknak.
A szüzesség elvesztéséről igazi mítoszok keringenek, a legtöbb Nő kb annyit szokott ehhez a témához hozzáfűzni, hogy nem akkor kellett volna és nem azzal a sráccal.
Amelyik jobban nez ki.
Ha dugasrol van szo akkor nekem mindegy hogy 10+ ferfival volt elotte vagy egyel sem.
33F
Bármelyik jöhet várom
a jelentkezőket. 😅😅 30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!