Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az ami megöli a vágyat a szexben?
Az ápolatlanság és az elutasítás. Megbocsájthatatlan bűnök. Eleve az, hogy nem tiszteled meg a másikat, azzal, hogy megfürdesz...Ha ennyit nem tesz meg a másikért, akkor megette a fene.
Az elutasìtottságról meg nem is kell írnom semmit.
Az esetek többségében:
- egy már meglévő kapcsolatban az érzelmi eltávolodás (a szex az ágyon kívül kezdődik, a szex már csak a lecsapódása, az indikátora az érzelmi szinkronnak);
- félrelépés, bizalomvesztés (mint a fenti pont egyik formája);
- bimbózó kapcsolatban... ápolatlanság, igénytelenség, önzőség, a másikra való nem figyelés, vagy szimplán ha nem illenek össze.
Amikor már éreztem, hogy nincs érzelem, a szex csak a szükséges rossz, ami kell egy kapcsolatban....
Aztán el is engedtem és jöttek más lányok, nők akik megmutatták, hogy lehet ez jó is, és hogy nem én vagyok szar!😁
35/F
A kölcsönösség hiánya. Hiába van kezdeti lelkesedés, ha én nem kapok semmit, akkor pár alkalom után nagyon megunom. De az is ilyen, ha nem érzed a másik felől a lelkesedést, nem kapsz bókot.
Az ápolatlanság meg meg se hozza a vágyat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!