Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki volt már bordélyban (nyilván külföldön, ahol legális): hogyan mennek ott a dolgok?
Figyelt kérdés
Bemész, és tényleg van egy madam, mint a viccekben? Hogyan választod ki a lányt, akivel szexelni szeretnél? Az időbe csak az számít bele, amíg a lánnyal vagy, vagy végig amíg a bordélyban tartózkodsz?febr. 14. 18:57
1/2 anonim válasza:
Én kétszer voltam egy helyen, de többféle hely létezik, ez Bécsben volt, és elegem lett abból, hogy akiket csajokat magamhoz hívtam, hiába mondták, hogy beszélnek angolul, nekem az is kell, hogy azért a partnerrel beszélgetni is lehessen. Szóval, nem volt egy nagy hely, de tök normálisak voltak, már nem tudom miért, de a lányra picit várni kellett, így az az idő amíg vártam nem számított bele, volt normális zuhanyzó, a szoba is rendben volt, nem volt kimondva, de kb kivettem ki lehet a Madame, de ő is teljesen normális volt. Tetszett, hogy nem volt alakoskodás, mindenki tudta, miért vagyok ott,. vannak olyan helyek, amik szórakozóhelyen belül működnek, gondolom ott más a program egy picit.
2/2 anonim válasza:
Németországi piros lámpás negyedekben úgy képzeld el mint a panelok, egymás mellett fölött, nagy ablakok. A lányok ott állnak az ablakokban. Amelyik tetszik,ahhoz bemész. Ha valahol el van húzva a függöny az ablakon,ott vannak. Bemész, fizetsz, távozol.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!