Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha állitólag olyan sok férfinek van óriási pénisze, akkor én miért nem talákoztam még eggyel sem?
Egyébként komolyak az itteni nők is. Nem láttak nagyobbat, de ha itt valakinek van nem hiszik el, illetve itt nem ismerkednek. Nincs ezzel semmi gond. Aki találkozott vele meglepődött rendesen. Ha nem is a hosszán, de a vastagság miatt mindenki azt mondta hatalmas. 🤔
Nem kell megerősítés, tudom mekkora köszönöm.
Nem megy össze. Nem ez az oka. Hanem egyszerűen nagyobbrw nő a fiataloknak. Ennek az oka a sokkal könnyebben elérhető táplálék, az állatokat ki tudja mivel etetik, hogy ilyen gyorsan nőnek, de ez hatással van az emberekre is, pubertás tovább tart.
Ezek miatt magasabbak az emberek, a nők nőiesebbek, a férfiaknak nagyobb péniszük van stb.
26-os!
Egyáltalán nem így van, itt is többen írják 13-15 körül. Vannak nagyobbak, de egyáltalán nem azt jelenti, hogy mindenkinek.
Aki nem hiszi az menjen el egy kondi vagy uszoda zuhanyzóba
Messze nagyobb van a tizen huszonéves korosztálynak mint a 30as negyvenes korosztálynak
Ha nem haragszol, én kihagynám mások f@szának a nézegetését az uszodában.
Amit írsz, az teljesen abszurd orvosilag. Ez egy öröklött dolog, nem lehet külső tényezőkkel befolyásolni. Minden korosztályban van ilyen is és olyan is. Az, hogy te mit láttál az egy kiragadott dolog egy adott helyzetben, láttál néhány nagyf@szú fiatalt és néhány kisf@szú idősebbet és rá akarsz húzni egy sémát, egy törvényszerűséget.
28-as!
Amit a 29-esnek igaza van, másrészt nem merev f@sszal mászkálnak a zuhanyzóban, szóval még ha nézegetnénk sem derülne ki semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!