Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számodra mi az ideális mellméret?
Figyelt kérdés
Pasik esetében az érdekel amit a barátnőjükön szeretnének látni, nőknél az amivel szexinek éreznék magukat és a hétköznapokban is el tudnának vele lenni.2024. febr. 13. 08:37
21/53 anonim válasza:
Ici pici, mini mellecskék, az az épp hogy csak mellbimbóból áll.
22/53 anonim válasza:
Én a tök mindegyre szavaznek, csak legyen legalább olyan jó segge, mint nekem :P
26/f
23/53 anonim válasza:
Méretet nem tudok de legyen nagy
Sajnos én vékony magas vagyok, mellem nincs
24/53 anonim válasza:
Igen 24, normális esetben a fiúknak nincs is melle. Szóval ne szorongj emiatt
25/53 anonim válasza:
78%
Mert így is van. Rengeteg férfi a kis melleket szereti. Ez nem olyan, mint a nőknél a pénisz méret...
Ezt a jóisten sem fogja nektek elhinni soha, nem is értem hogy miért erőltetitek még mindig
26/53 anonim válasza:
A kicsit duci, nagymellű csajokat preferálom, legyen C vagy D kosár. 37/F
27/53 anonim válasza:
#25 Tündérem, téged még mindig itt eszik a fene?😃
28/53 anonim válasza:
És téged?
Nincs rád szüksége inkább a gyerMekednek?
Nem vagy elfoglalva a napi 15 menettel a VS angyallal?
29/53 anonim válasza:
Itt is szembejött veled a valóság, kedvesem. Akármennyire is homokba dugod a fejedet, ez a helyzet, amit sokadszorra is olvashatsz most ismét. Senkit nem hat meg a szilikonkampányod.
30/53 anonim válasza:
Kitörölték a hozzászólásom. Látom az incel hazugságok maradhatnak
Ne higgyetek el semmit se, ezeknek már minden mindegy csak lyuk legyen!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!