Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számodra mi az ideális mellméret?
De édesek a férfiak itt. ☺️
Én elbírnám viselni, ha a szinte 0 cicim helyett egy picit több lenne.. de én is azt tapasztaltam, hogy a férfiak ebből nem csinálnak nagy gondot, nekik rendben van ez is.
Vagy ha nem, azokkal meg nyilván nem is kerültem olyan helyzetbe.
Nincs ideális mellméret. Ideális mellforma van (feszes, nem lógós, valamennyire szimmetrikus, kerek stb.), de nem ideálisabb egy C-s méret mint egy A-s vagy E-s.
Még azt se mondanám, hogy izgatóbbak a nagy mellek mint a kicsik. Ha egy nőnek kis melle van, főleg ha “úgy” öltözködik (amit kétféleképpen is megtehet: vagy testre simuló felsőben, vagy éppen ellenkezőleg: gombos ingben, a képzeletnek hagyva, hogy vajon mi lehet alatta), meg pláne izgató.
A nők túlértékelik ezt a kérdést.
Mert így is van. Rengeteg férfi a kis melleket szereti. Ez nem olyan, mint a nőknél a pénisz méret... A fullos csajt hátulról is megnézik, arcképen is. Nem (csak) a mellei miatt.
Amúgy nekem is a C kedvencem. Jól látható, de nem túl nagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!