Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyfarkú férfiak (18+ cm),...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyfarkú férfiak (18+ cm), milyen érzés az hogy minden nő oda-vissza van a farkatokért?

Figyelt kérdés
2024. febr. 12. 15:08
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
40%
18+ már nagynak számít? Nem is tudtam. De igazából tök mindegy, soha nem is volt még senkim, mert nincs a homlokomra írva, na meg nem is hiszem, hogy minden nőnek jó, főleg ilyen 160 cm alatt nem tom elképzelni, hogy férne neki be az egész egyáltalán.
2024. febr. 12. 16:42
 12/21 anonim ***** válasza:
43%
18 cm azért a legtöbb fiatalnak simán megvan
2024. febr. 12. 17:47
 13/21 anonim ***** válasza:
66%
#12: Bemondásos statisztika alapján, még azoknak is megvan, akik voltak még sorkatonák.🤣🤣🤣🤣
2024. febr. 12. 17:52
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
És minden nő mégis honnan tudja, hogy nekem nagy van e? Minden ismerkedést úgy kezdek, hogy XY, 40 éves, nőtlen, 25cm. Vagy? Normál ismerkedésnél mikor jutnak eddig az infóig? Szólok, hogy sehogy. Mert mondani nyilván nem fogom, mutogatni viszont, marad az akivel eljutok az ágyig. A többi sosem tudja meg, legalábbis a legtöbbje nem és főleg nem tőlem.
2024. febr. 12. 18:02
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Jó. Örülök, hogy nem kell se szégyenkeznem, sem kompenzálnom. Azért tegyük hozzá, ha egy nő oda is van egy farokért, valószínűleg más is tetszik neki a pasin.
2024. febr. 12. 20:06
 16/21 anonim ***** válasza:
86%
Jó érzés. Nagy önbizalmat ad amikor látom hogy a csajok odáig vannak a farkamért, és az külön megdobja az egómat amikor el is mondják hogy ilyen jól még senki nem nyomta meg mint én. Meg az is amikor elmeséli hogy az eddigi partnereiknek 10 és 14cm volt általában. Sose vagyok önző a csajokkal mindig figyelek rájuk,nem visz el az egóm,hogy nah nekem hú de nagy van és annyi elég is,mert nem elég csak annyi hogy nagy,tudni kell vele bánni is!
2024. febr. 12. 22:43
 17/21 anonim ***** válasza:
86%

Nem első körben ezzel csajozom, de volt már rá példa, hogy egy jól sikerült dick pic lett az ami miatt belementek a csajok a dologba.

Általában a 20 éveseket érdekli ez jobban, bár bejött már így egy két milf is.

27/f

2024. febr. 13. 07:58
 18/21 anonim ***** válasza:
86%

Semleges érzés. Mert nem próbáltam milyen kisfarkúnak lenni.

Igazából nem volt panasz.

2024. febr. 13. 10:04
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Az azért túlzás szerintem, hogy minden nő oda meg vissza van érte, nem vágyik ugyanis minden nő kimondottan átlagon felülire. Meg a másik, hogy a méret önmagában mit sem ér, számít az is, hogyan bánsz vele az ágyban. ;)

Ettől függetlenül nyilván jó érzés nagyon, amikor megdicsérnek érte, vagy csak látod a csaj arcán, hogy tetszik neki. Meg az is igaz, hogy egy idő után az ilyen pozitív visszajelzések önbizalmat adnak. :)

2024. febr. 16. 19:48
 20/21 A kérdező kommentje:
#19 A kisebb farkúak is szerinted tudnak érvényesülni pl 14-16cm? Nekem még ilyen pozitív visszajelzések nem adattak meg. Szeretném ha egy nő őszintén kedvelné a farkamat ha nem is látványos :)
2024. febr. 16. 19:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!