Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, milyen érzés a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, milyen érzés a szexhiány és kb mennyi idő után következik be?

Figyelt kérdés
Én nő vagyok, volt, hogy két évig nem szexeltem, hát volt hogy nagyon akartam volna, de ez hamar elmúlt, az idő nagy részében nem is nagyon jutott eszembe, elvoltam. Férfiak nektek milyen és mennyi idő kihagyás után lesz a legrosszabb?
febr. 4. 21:48
 1/5 anonim ***** válasza:
90%
Mi, férfiak sem vagyunk mind egyformák. Nekem lényegében naponta van rá szükségem, pedig 50-hez közeledek már. 1-2 hétnél többet képtelen vagyok kibírni. hogy milyen érzés? Szar érzés. Az ember persze könnyít magán, ha nincs partner, de még így is nagyon rossz, mert ez a gondolat uralja az ember agyát. Mindent ezen a szűrőn át lát. Némileg megbolondul az ember, és csak akkor jön rendbe, ha lesz társa, akivel rendszeresen megélheti a testi örömöket.
febr. 4. 21:55
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nálam ez nem idő függvénye.

Volt nagyobb kihagyás is és elvoltam, mert nem volt senki olyan az életemben aki iránt nagyon vonzódtam volna. Ha belép egy ilyen személy vagy valaki iránt fellángol valami akkor sokkal inkább bennem van a szex hiánya és az, hogy kívánom a másikat, de ez nálam nem tárgyilagos. Alap esetben nem következik be a szex hiány, mert többnyire csak ürességet szoktam érezni. De nem biztos, hogy lelkileg egészséges vagyok, szóval ezt a válaszomat kezeld fenntartással. Valószínűnek tartom, hogy a többség teljesen máshogy gondolkodik erről.

febr. 4. 21:56
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Marokerősítő érzés 😂😂😂 egy idő múlva meg már az is kevés, ha hozzá még be is vagy rúgva, hát ja akkor egyre kevésbé válogatsz s igencsak lejebb viszed az elvárásaidat.
febr. 4. 22:13
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Az elmúlt 4-5 évben vagyok a csúcson, nagyon jól megy a csajozás, teljesen ráfüggtem a szexre, mindig kell új nő. Mint a drog, olyan. Ha egy hétig nincs valami szex, teljesen kivagyok.
febr. 4. 23:00
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
2 nap után már kaparom a falat és kezdek hülye lenni.
febr. 10. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!