Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feküdtetek már le jóbarátotok házastársával? Egyszeri alkalom volt vagy ismétlődő? Nem derült ki?
Igen, de igazából ö a hármasra kattant, meg cuckold is volt szerintem.
Elment valamiért külföldre egy hétre, a csaj meg itt maradt a munkája miatt. Mondta, hogy ne fogjam vissza magam, dugjam szét a csajt, ahányszor csak esélyem lesz rá!
Minden éjjel megdugtam többször is.
A másik srác meg egyszerüen béna volt a szexhez!
Volt egy négyesünk, ahol ők csak figyelték mit csinálok a párommal. Ő nem lakott még nálam, haza kísértem. Mikor vissza mentem ezek már ruhába, hogy mennek. Mondom ok. Elkísértem őket a villamoshoz, de ellenkező irányba laktak, és a pasi indult előbb, mondta, kísérjem haza a csajt. A csaj, meg ahogy a pasi felszállt a villamosra, kérte, hogy menjünk vissza, mert pisilnie kell. Vissza értünk és egyből letepert. Azt kérte basszam meg úgy, ahogy a csajomat, mert őt sehogy se baszták meg most.
Hát megtettem, mert hát, ugye, ha nem én hát más.
Aztán ez rutinná vált, minden nap jött. Egyszer jött a csávókám is utána, a csaj ki a lépcsőhába, fel egy emeletet, a pasi be, a csaj meg lent ki, majd csengetett, hogy itt van e a pasi.
Feljött, smároltak egy jót, majd a faszi megjegyezte, hogy neked olyan fasz szagú a szád.
Ha tudta volna, hogy tele élveztem a csaja száját, 2 perce....
Nyilván nem vagyok rá büszke, de egyszer megfogadtam, hogy ha lehetőségem van, nem hagyom ki.
Nyilván kiderült, nyilván én voltam a szar szemét, köcsög. Megszakadt a kapcsolat.
Még azon a nyáron elmentek nyaralni, a haverokkal. A pasi beivott, a csajt meg megbaszták hárman, és az egyiktől teherbe esett. Most ő a férje...
Na, így
Ez természetes.
Azért vannak a jóbarátok,...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!