Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok ! Látta már meg párotok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok ! Látta már meg párotokat valaki meztelenül mióta együtt vagytok ? ( nem orvosra és hasonlókra gondolok ) Ha igen mit reagáltatok ?

Figyelt kérdés
A napokban fordult elő, hogy a legjobb barátom meglátta véletlenül a párom teljesen meztelenül, azota kicsit furcsa a szitu.
2024. febr. 10. 11:56
 1/8 anonim ***** válasza:
96%
Remélem, hogy nem.
2024. febr. 10. 11:58
 2/8 anonim ***** válasza:
46%

Igen.

Barátom azt mondta tetszik neki a csajom.

Kölcsön adtam neki egy menetre.

A barátnömnek is bejött a haverom ezt rég tudtam.

Így legalább nem a hátam mögött csalt meg a csajom ☺

2024. febr. 10. 12:29
 3/8 anonim ***** válasza:
85%
Strandon és szaunában látta.
2024. febr. 10. 12:36
 4/8 anonim ***** válasza:
74%
Nudi strandon, de ott mindenki pucér, szóval nem gond...
2024. febr. 10. 13:11
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Egy baráti házaspárral csaptunk kis kerti partit. Grilleztúnk, iszogattunk stb.

Aztán valaki kitalálta h dobjunk kosárra labdával és aki nem talál be annak le kell vennie egy ruhadarabot minden alkalommal. Hát az én párom elég rosszul bánik a labdával. 😀

2024. febr. 10. 13:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen volt.Előfordul.
2024. febr. 10. 16:22
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen látták már többen is, pl

Szaunában, vagy tenger parton a melleit, másik példa félmeztelenül szokta nyáron nyírni a füvet meg mikor rendezzük az udvart, úgy van kint az udvaron, be látni nem lehet, de egyik hétvégén haverom egyszer csak megjelent és bejött az udvarba, ő meg lepődött mi nem, csajom hozta neki a hideg sört, és még a bimbóhoz oda is nyomta, és megjegyezte jó hideg! 😁

2024. febr. 11. 07:42
 8/8 anonim ***** válasza:
75%
Igen, volt ilyen, nemrég. Együtt fürdött a legjobb barátnőjével.
2024. febr. 12. 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!