Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiùk. Miért tesztek fel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiùk. Miért tesztek fel mindig a farkatokròl méret kérdéseket?

Figyelt kérdés

Ennyire számít az itt választ adòk véleménye?

Mivel lesz jobb számotokra ha kielégítő választ kaptok?

Attól még semmi nem fog változni farokmèret ügyben.

#Farokmèret kérdés.
febr. 8. 17:09
 1/7 anonim ***** válasza:
92%

A férfiak között mindig lesz olyan aki nem lesz elégedett a méretével ahogy a nők között is akik a punci kinézete vagy épp a mellméret miatt aggódnak.

Viszont a legtöbb farokméretes kérdés az szimpla provokáció.

febr. 8. 17:11
 2/7 anonim ***** válasza:
72%
Eddig sosem tettem fel, de hogy a kérdezőt boldogítsam, ma írok egy ilyen kérdést... Miért ne tehetnék fel? Én is olvasom a címet, aztán mivel nem érdekel, nem válaszolok rá, gondolom van aki igen, de engem sem a kérdés sem a válaszok nem zavarnak. Nem ütközik sem törvénybe, sem erkölcsbe, mondjuk utóbbiba inkább ütközik amit a "magyar király" művel a kedvenc csajai a volt gazságminiszterasszony, és a remélhetőleg hamarosan ex államfő családügyiasszony ügyében.. Nyilván, komolyan sosem tennék fel kérdést a farkamról, mert gondolmo egy nőnemű sem tudna mit kezdeni, még akkor sem, ha egy hitelesített laboratóriumban kétséget kizáró mérési eredményhez jutnék, és ezt tenném közzé, én sem tudnám megmondani, hogy egy 81,275-ös női mell milyen érzületet váltana ki belőlem, bezony, ahhoz meg kell fogni azokat az teremtésnek almáit, á, bonyolult ez, mert ahol alma van, ott kígyó is van, és aztán fuccs a paradicsomnak..
febr. 8. 17:24
 3/7 A kérdező kommentje:

Fiùk. Tegyetek csak fel nyugodtan a pöcsötök méretétől kérdést. Már nem érdekel.

A 2-es válaszoló miatt már nem érdekel a kérdés, ha valaki ennyire....

febr. 8. 17:31
 4/7 anonim ***** válasza:
27%
Mert ez az egyetlen dolog, amit fel tudnak mutatni... Alul sok van nekik, de felül (fejben) kevés..
febr. 8. 17:34
 5/7 anonim ***** válasza:

Azért ,hogy ti picsogók írjatok ki kérdést mert gőzötök sincs miről írjatok

és annyira unalmas ,szomorú fos életek van ,hogy egész nap itt vergődtök ,hogy habi ti milyen mások vagytok meg a fszom a szátokba

febr. 8. 18:11
 6/7 anonim ***** válasza:

Én nem szoktam kitenni péniszméretes kérdést ,és amikor mégis akkor se konkrét számokkal (főleg nem képpel, azt amúgy is tilos). De mikor kérdeztem akkor azért tettem, mert kiváncsi voltam. Ennek a weblapnak előnyös tulajdonsága, hogy anonim. Most gondolsz amit szeretnél, de az esetleges félreértés elkerülése végett leírom miért lényeges ez:

Nem azért hogy ne derüljön ki én ki vagyok, hanem az idegen (válaszoló ) kiléte sem derül ki. Ennek előnye, hogy nincs pozitív elfogultság, nem kozmetikázza a válaszát. Vagy nem úgy mint ha egy haver csajt kérdeznék

Hátrány, hogy sokan nőnek adják ki magukat akik fiúk, és rengeteg aszex/leszbi/szűz/femcel/férfigyűlölő is írhat.

febr. 8. 19:44
 7/7 anonim ***** válasza:
62%
Kérdező, kettes vagyok, írj bátran, remélem akár csaj vagy akár pasi, nem okoztam nagy visszafejlődést a kis lelkedben, de nem értem mi a bajod velem.. Nem mondhatom el a véleményem? Vagy Téged is megfertőzött már Orbán király felfogása? Azéprt fogalmaztam keményen, és ironikusan, mert reméltem, hogy van humorérzéked..
febr. 9. 06:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!