Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiùk. Miért tesztek fel mindig a farkatokròl méret kérdéseket?
Ennyire számít az itt választ adòk véleménye?
Mivel lesz jobb számotokra ha kielégítő választ kaptok?
Attól még semmi nem fog változni farokmèret ügyben.
A férfiak között mindig lesz olyan aki nem lesz elégedett a méretével ahogy a nők között is akik a punci kinézete vagy épp a mellméret miatt aggódnak.
Viszont a legtöbb farokméretes kérdés az szimpla provokáció.
Fiùk. Tegyetek csak fel nyugodtan a pöcsötök méretétől kérdést. Már nem érdekel.
A 2-es válaszoló miatt már nem érdekel a kérdés, ha valaki ennyire....
Azért ,hogy ti picsogók írjatok ki kérdést mert gőzötök sincs miről írjatok
és annyira unalmas ,szomorú fos életek van ,hogy egész nap itt vergődtök ,hogy habi ti milyen mások vagytok meg a fszom a szátokba
Én nem szoktam kitenni péniszméretes kérdést ,és amikor mégis akkor se konkrét számokkal (főleg nem képpel, azt amúgy is tilos). De mikor kérdeztem akkor azért tettem, mert kiváncsi voltam. Ennek a weblapnak előnyös tulajdonsága, hogy anonim. Most gondolsz amit szeretnél, de az esetleges félreértés elkerülése végett leírom miért lényeges ez:
Nem azért hogy ne derüljön ki én ki vagyok, hanem az idegen (válaszoló ) kiléte sem derül ki. Ennek előnye, hogy nincs pozitív elfogultság, nem kozmetikázza a válaszát. Vagy nem úgy mint ha egy haver csajt kérdeznék
Hátrány, hogy sokan nőnek adják ki magukat akik fiúk, és rengeteg aszex/leszbi/szűz/femcel/férfigyűlölő is írhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!