Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Tetszik ez az alkat?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Tetszik ez az alkat?

febr. 7. 14:19
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

20

Ennek a csajnak a seggét is a farmer tartja össze. Nem feszes neki sem. Most attól függetlenül, hogy nem dagadt.

febr. 7. 17:48
 22/28 anonim ***** válasza:

21 válasz

Nem egy gyúrós fenékről van szó amit vízhatóval szálkássá teszel, de hidd el nekem olyan szép feneke van hogy dalra fakadnál. Eleve egy táncos izomzata sokkal lazább mint egy gyúrósé, és mégis tök feszes a bőre, kerek az alakja, semmi narancsbőr. Volt szerencsém látni fürdőruhában, k...rva jó alakja van és 1982-es születésű a hölgy!!!!

febr. 7. 18:04
 23/28 anonim ***** válasza:

22

Hiszem ha látom... Felesleges amúgy ezen vitatkozni, mert ízlések és pofonok, nem lehetnek egyformák.

febr. 7. 18:25
 24/28 mikeXxX ***** válasza:
100%
Nekem nem de ettől mèg biztosan lesz akinek tetszik. 44f
febr. 7. 19:02
 25/28 anonim ***** válasza:

Húzza be a hasát ezerrel, hogy szerintem levegőt alig bír venni, a nadrágba erőből kellett bepasszíroznia magát. Ez a csaj egy rendkívül formátlan, alaktalan. Erre mondják zsáktest (annyira nőies mint egy zsák krumpli), hozzá még hájas has, vastag zsíros combok, hátulról valószínűleg egy hatalmas zsírvalag és az arca sem túl szép (hiába költött sokat fodrászra, sminkesre).

Biztos van akinek ez lesz a kedvence, de a férfiak többségének kb. 3/10 pont (azt is csak azért mert látszik hogy a széthízott teste ellenére próbál igényes lenni, adni magára).

febr. 7. 19:17
 26/28 anonim ***** válasza:
Ami meg a szilikoncsodákat illeti, azoknak a csajoknak tényleg jó alakja van, mindegyik a sportos kategória, az egyetlen "hitvita" hogy van akinek nem tetszik a bóti' szilikonmell.
febr. 7. 19:19
 27/28 anonim ***** válasza:
Nekem bejön
febr. 8. 16:52
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Ruha nélkül látható lenne milyen kövér.
febr. 9. 09:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!