Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mikor voltatok a legjobban felizgulva? Mit tett a nő amivel ezt kiváltotta?
Amikor először együtt zuhanyoztam a jelenlegi barátnőmmel, akkor már pár napja éltünk együtt. Már szexeltünk többször, de még a kapcsolat eleje volt, bizonyos szituációkban még nagyon szégyenlős volt. Előtte nem láttam soha tök pucéran, általában mindig spontán szex volt köztünk, nem teljesen meztelenül. Ilyenek, hogy felhajtott szoknya, félre húzott bugyi, vagy épp maradt a melltartó. Szóval ja, előtte nem láttam totál meztelenül.
Igazából semmi extrát nem csinált, csak nagyon zavarban volt, teljesen el volt pirulva végig.
Egy helyen dolgoztunk egy csinos nővel, tudtam nem hozzám való ezért soha nem is volt köztünk semmi, de azért úgy tekintettünk a másikra, hogy talán nem lenne rossz kipróbálni ezt azt..
Hétvégén egy baráti sörözésből hazafelé tartva összetalálkoztam vele az utcán a lakása közelében és kicsit beszélgettünk, ezután megkérdezte, hogy felkísérném-e a lakásba.
Igent mondtam, felbontott nekem egy italt, de szinte el sem kezdtem inni már a nadrágomat bontotta ki közben. Leült az ágyra, én előtte álltam és elkezdte szopni a farkam, nagyon jól csinálta, szájba fejezte be és az egészet le is nyelte.
Pár percet még beszéltünk és hazamentem. Hétfőn a munkahelyen minden úgy folytatódott mint ami előtte volt. Soha nem került szóba a dolog és semmilyen folytatása sem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!